default-image

Προσπάθησε κόντρα στην Βίνους η Σάκκαρη

Σπορ
Προσπάθησε κόντρα στην Βίνους η Σάκκαρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H εξαιρετική πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο US Open ολοκληρώθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τη Βίνους Γουίλιαμς και ολοκλήρωσε την παρουσία της για φέτος σε τουρνουά Grand Slam.

Η Σάκκαρη στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στη σπουδαία Αμερικανίδα και έχασε στις λεπτομέρειες.

Στο πρώτο σετ οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το έκτο game. Εκεί η Σάκκαρη κάνοντας δύο double fault δεν μπόρεσε να κοντράρει την Γουίλιαμς η οποία έκανε το break. Στη συνέχεια η 37χρονη Αμερικανίδα κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-2 και στη συνέχεια έφτασε στο 6-3 για το πάρει το πρώτο της σετ.

Το δεύτερο ήταν πιο αμφίρροπο στην εξέλιξη του με πολλά break εκατέρωθεν. Η Γουίλιαμς κατάφερε να κάνει το break στη Σάκκαρη στο πρώτο game του σετ, με την 21χρονη Ελληνίδα όμως να απαντά με break back και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για το 2-1. Η 38χρονη Αμερικανίδα έκανε ακριβώς το ίδιο για να προηγηθεί με 3-2, αλλά η Σάκκαρη δεν το παράτησε και με νέο break έκανε το 3-3!

Το ρεσιτάλ των break συνεχίστηκε με τη Γουίλιαμς να κάνει με αυτόν τον τρόπο το 4-3 και έπειτα κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-3. Στη συνέχεια η Σάκκαρη κατάφερε να μειώσει σε 5-4 για να πάρει το σετ η Γουίλιαμς με 6-4. Με αυτόν τον τρόπο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε μία γεμάτη χρονιά έχοντας παρουσία σε όλα τα Grand Slam.

Στο Αυστραλιανό Όπεν, στο Γουΐμπλεντον και στο Αμερικανικό Όπεν σταμάτησε στον τρίτο γύρο, ενώ στο Ρολάν Γκαρός έφτασε μέχρι τον πρώτο. Παράλληλα, έχει καθιερωθεί μέσα στο Τοπ 100 και στοχεύει για ψηλότερα.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News