default-image

Η αριθμολογία Σουάρες - Μέσι και η εθνική μας

Ποδόσφαιρο
Η αριθμολογία Σουάρες - Μέσι και η εθνική μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απορία για τον λόγο που ο Λουίς Σουάρες και ο Λιονέλ Μέσι, αποχώρησαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο, μετά το ματς των εθνικών τους ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας στο Μοντεβίδεο, φέροντας ο μεν Ουρουγουανός το 20 στη φανέλα, ο δε Αργεντινός το 30, ήταν ουσιαστικός!

Οι δύο αριθμοί σχημάτιζαν το 2030, το έτος δηλαδή που Ουρουγουάη και Αργεντινή, διεκδικούν να συνδιοργανώσουν το Μουντιάλ.

Οι δυο συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα, θα έχουν κρεμάσει τότε τα παπούτσια του, αλλά θα είναι οι μεγάλοι ποδοσφαιρικοί φάροι των χωρών τους.

Ναι μεν αλλά, για την Εθνική μας

Δεν είναι χαρακτηριστικό μας να θριαμβολογούμε στις νίκες και να ισοπεδώνουμε στις ήττες. Η εθνική μας ομάδα σκάλωσε με την Εσθονία κι αυτό είναι που προβληματίζει, άσχετα αν τα χειρότερα αποφεύχθηκαν επειδή η Κύπρος νίκησε 3-2 τη Βοσνία και μας κράτησε στα φαβορί για τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Οι απουσίες μεν δυσκόλεψαν τον Μίκαελ Σκίμπε, αλλά οι επιλογές του δεν τον δικαίωσαν και αυτό απαιτεί ως ανάγκη να επαναπροσδιορίσει τις επιλογές του, με κλασικό δείγμα που συμφωνούν όλοι την περίπτωση του αγνοημένου, αλλά "φορμαρισμένου" Χριστοδουλόπουλου.

Αντιμετωπίζοντας τώρα το Βέλγιο, κάθε λάθος θα κοστίζει απέναντι σε έναν αντίπαλο παγκόσμιας κλάσης.

Αν το προσπεράσει το παιγνίδι καλώς...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News