default-image

5ες Μηλάκη/ Καλατζή, 11ος ο Παπαγγελής στο Παγκόσμιο

Σπορ
5ες Μηλάκη/ Καλατζή, 11ος ο Παπαγγελής στο Παγκόσμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα σήμερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δρόμου ΑμεΑ της Νοτίου Αφρική με το ατομικό χρονόμετρο με το δίδυμο Μηλάκη/ Καλατζή να καταλαμβάνει την 5η θέση στα 32 χιλ. αφήνοντας πίσω τους υπερδυνάμεις όπως η Αμερική και ο Καναδάς.

Στα 23 χιλ. ο Νίκος Παπαγγελλής ήταν 11ος . Πιο συγκεκριμένα στα 32 χιλιομέτρα, το δίδυμο του «Τάλως» κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση 48.41. Ακόμα, ο Νίκος Παπαγγελής ήταν 11ος στην ατομική χρονομέτρηση κατηγορίας C2 με επίδοση 38.30. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα που φιλοξενείται από σήμερα στο Πιετερμαριτζμπουργκ της Νοτίου Αφρικής, φιλοξενεί τους κορυφαίους ποδηλάτες του Παραολυμπιακού αθλητισμού.

«Πρόκειται για την καλύτερη θέση που έχουμε πάρει ποτέ σε παγκόσμιο πρωτάθλημα δρόμου. Ο αγώνας έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες, με αέρα και κρύο, όμως τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ξεπέρασαν στη γενική κατάταξη τις αθλήτριες από ΗΠΑ και Καναδά», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης.

Και κατέληξε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών μας. Έχουν δουλέψει σκληρά και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους με τον καλύτερο τρόπο. Έχουν μεγάλες δυνατότητες και σε συνδυασμό με νεαρό της ηλικίας τους, μπορούμε να ελπίζουμε σε πολύ μεγάλες διακρίσεις! Έχουμε κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και είμαστε υπερήφανοι! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πιστεύουν και στηρίζουν τα όνειρά των αθλητών μας!».

Την Κυριακή, τα ελληνικά πεντάλ θα λάβουν μέρος στον αγώνα αντοχής (85χλμ. για Καλατζή/Μηλάκη και 60.7χλμ. για Παπαγγελή) του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο οποίος και θα ρίξει την αυλαία της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News