default-image

Επιτυχημένο το πανελλήνιο σιρκουί ποδηλασίας στα Χανιά

Σπορ
Επιτυχημένο το πανελλήνιο σιρκουί ποδηλασίας στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με συμμετοχές παιδιών και ενηλίκων από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε χθες το πανελλήνιο ποδηλατικό σιρκουί Χανίων. Οι αγώνες οργανώθηκαν από την ΑΝΕΚ σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Τάλως, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ναυτιλιακής Εταιρίας. 

«Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα, γιατί υπάρχει στο καλεντάρι της Ομοσπονδίας και βαθμολογούνται τα σωματεία. Το οργανώνουμε τώρα και ένα χρόνο για να έχει επιτυχία αυτή η διοργάνωση που λαμβάνει χώρα μέσα στο λιμάνι της Σούδας, μέσα στο σπίτι της ΑΝΕΚ» είπε ο πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου Τάλως κ. Γιάννης Κοπανάκης. 

Η υπεύθυνη χορηγιών της ΑΝΕΚ κ. Άννα Νικολακάκη εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα στους αγώνες και αναφέρθηκε στη συνεργασία της εταιρίας με τον Χανιώτικο ποδηλατικό όμιλο. «Αυτόν τον αγώνα η ΑΝΕΚ τον συνδιοργανώνει με τον ποδηλατικό Σύλλογο Τάλως με τον οποίο η ΑΝΕΚ ως χορηγός ,συμπορεύεται και συνταξιδεύει εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Ταξιδεύει αν θέλετε μαζί με τον ΤΑΛΩ τις ελπίδες ,τα όνειρα και τους αγώνες που δίνει για τις επιτυχίες που τον έχουν εδραιώσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην κορυφή του ποδηλατικού στερεώματος σε ολόκληρη την Ελλάδα». 

Αθλητές του ποδηλατικού ομίλου Τάλως πραγματοποίησαν εκπληκτικές εμφανίσεις ενώ στόχος τους είναι να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν σε εγχώριους αγώνες πετυχαίνοντας διακρίσεις και σε αγώνες του εξωτερικού. Οι συμμετέχοντες στο ποδηλατικό σιρκουί διένυσαν μια διαδρομή από τη Σούδα στην πόλη των Χανίων ενώ αργά το μεσημέρι στο πλοίο της γραμμής έγινε η απονομή των βραβείων στους αθλητές που διακρίθηκαν. 

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News