Αθλητισμός

Σοκ με Περογαμβράκη, μπήκε χειρουργείο για χιαστό!

Ο "Πέρο" μένει 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον χειρούργο ορθοπεδικό του ΟΦΗ Γιώργο Στεφανουδάκη

Ισχυρό σοκ αποτελεί για τον ΟΦΗ ο σοβαρός τραυματισμός του Αλέξανδρου Περογαμβράκη, που θα τον αναγκάσει δυστυχώς να μείνει εκτός αγώνων για το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν!

Οι φόβο επιβεβαιώθηκαν και μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης, το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, έκρινε ότι πρέπει να γίνει άμεσα η επέμβαση, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η επέμβαση έγινε σήμερα το πρωί στο Creta Interclinic από τον χειρούργο-ορθοπεδικό του ΟΦΗ Γιώργο Στεφανουδάκη ενώ συμμετείχαν ακόμη οι κ.κ. Σήφης Χριστοφοράκης και Γιάννης Αγγελιδάκης.
 

Στον επιθετικό του ΟΦΗ έγινε επέμβαση πρόσθιου χιαστού, έσω πλαγίου συνδέσμου και έσω μηνίσκου.


Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, η επιστροφή του Αλέξη Περογαμβράκη υπολογίζεται σε 6 μήνες.


Η οικογένεια του ΟΦΗ εύχεται στον Αλέξη Περογαμβράκη καλή δύναμη και γρήγορη επάνοδο στην ομάδα μας για να μας βοηθήσει στην προσπάθεια για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ! "Αλέξη είσαι παλικάρι και θα τα καταφέρεις!" αναφέρουν χαρακτηριστικά...


*Στο φιλικό με τον Πλατανιά (Σάββατο 2/9, 7μμ) στα Χανιά, δεν θα αγωνιστεί και ο Σιώπης ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Στην απογευματινή προπόνηση σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή των Λεάλ και Ποτουρίδη, οι οποίοι επίσης αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Σχόλια