default-image

Στους ομίλους του Champions League o Ολυμπιακός!

Ποδόσφαιρο
Στους ομίλους του Champions League o Ολυμπιακός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει απόψε την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League και το σεντόνι με τα αστέρια επιστρέφει στον Πειραιά!

Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 0-1 τη Ριέκα στην Κροατία και σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, πήραν θριαμβευτικά την πρόκριση. Χρυσός σκόρερ ήταν ο Μάριν με το γκολ που σημείωσε στο α' ημίχρονο του αγώνα.

Συγκεκριμένα στο 25ο λεπτό, ο Καρσελά έκλεψε την μπάλα, ο Οφόε την έκανε δική του, κέρδισε αρκετά μέτρα κουβαλώντας την και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Γερμανό - ο οποίος είχε κάνει εξαιρετική κίνηση από την αριστερή πλευρά - με αποτέλεσμα να ευστοχήσει στο πλασέ και να ανοίξει το σκορ.

Οι Κροάτες, από την πλευρά τους, σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους να ισοφαρίσουν. Είτε βρήκαν απέναντί τους τον Στέφανο Καπίνο (54'), είτε οι επιλογές τους ήταν άστοχες (79' και 91'). Όπως και να 'χει, οι "ερυθρόλευκοι" επιστρέφουν στο Champions League και τους ομίλους της διοργάνωσης, με την κλήρωση να γίνεται την Πέμπτη στις 19:00.

ΡΙΕΚΑ (Ματίας Κεκ): Σλούγκα (51' Πρσκάλο), Μάρτιτς, Ζούπαριτς, Έλεζ, Βέσοβιτς, Μπράνταριτς (77' Ματέι), Μάλες, Γκόργκον (61' Κβρζιτς), Μίσιτς, Έμπερ, Γκαβράνοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι):  Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Κούτρης (61' Φιγκέιρας), Ρομαό (80' Φορτούνης), Ζιλέ, Οφόε, Μάριν (66' Σεμπά), Καρσελά, Μπεν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News