Αθλητισμός

Απειλεί ΟΦΗ ’94, Καμηλάρι και Βοζικάκη η ΕΠΟ!

Ανακοίνωση με την οποία απειλεί τα δύο σωματεία που προσέφυγαν κατά των εκλογών, τον ΟΦΗ '94 και την ΑΕ Καμηλαρίου αλλά και τον Γιώργο Βοζικάκη εξέδωσε η ΕΠΟ!

Αναφέρει ότι παρουσία εκπροσώπων FIFA και UEFA πήρε απόφαση να αναστείλει την ιδιότητα μέλους και τους δίνει περιθώριο να μην ισχύει η απόφαση αν παραιτηθούν από την προσφυγή, μέχρι την Παρασκευή στις 09:00.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία εκπροσώπων της F.I.F.A. και της U.E.F.A., λαμβάνοντας υπόψη την παραβίαση του καταστατικού της Ε.Π.Ο. και ιδίως των άρθρων 10.4, 13.1α,13.1ζ,13.1ιδ, 13.2, 62 και 63,η οποία έλαβε χώρα με την προσφυγή σε ένδικο μέσο, άλλο πλην του προβλεπομένου από το καταστατικό της Διαιτητικού Δικαστηρίου, και η οποία συνιστά παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο και θέτει σε σοβαρότατο κίνδυνο την επαναφορά του ελληνικού ποδοσφαίρου σε εύρρυθμη διοικητική κατάσταση και ομαλή αθλητική λειτουργία, αποφασίζει -δυνάμει των άρθρων 14 και 37 του καταστατικού της Ε.Π.Ο.- την αναστολή ιδιότητας μέλους των συλλόγων "ΟΦΗ 94" και "Α.Ε.

 Καμηλαρίου", καθώς και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (Ε.Π.Σ. Ηρακλείου) κ. Βοζηκάκη Γεωργίου. Η απόφαση αυτή έχει άμεση ισχύ.

Η αναστολή αίρεται αυτοδικαίως, εφόσον οι παραπάνω παραιτηθούν από το παραπάνω αντίθετο με τα καταστατικά της Ε.Π.Ο., της F.I.F.A. και της U.E.F.A. διάβημά τους, ως την Παρασκευή 18.08.2017 και ώρα 09.00».

Σχόλια