default-image

Χαμόγελα στις ομάδες υποδομής του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Χαμόγελα στις ομάδες υποδομής του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Εργοτέλη η προετοιμασία της πρώτης ομάδας ορίστηκε να ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα 21 Αυγούστου, όμως ήδη μπήκαν στο γήπεδο για προπονήσεις οι τρεις θυγατρικές ομάδες Νέοι Εργοτέλη, Κανάρια και Μαρτινέγκο, ενώ αναμένεται και η δημιουργία Κ19.

Επικεφαλής των τμημάτων υποδομής παραμένει ο Μιχάλης Επιτροπάκης ενώ επέστρεψε στο Μαρτινέγκο ο Βασίλης Πλεσίτης, που αναδείχτηκε πέρυσι πρωταθλητής στην τεχνική ηγεσία της Κ19 του ΟΦΗ, ενώ στο τιμ των προπονητών βρίσκονται ακόμα οι Αντώνης Φραγκάκης, Γιώργος Βλατάς και Μιχάλης Ξημεράκης.

Η πρώτη προπόνηση όλου του έμψυχου δυναμικού των θυγατρικών ομάδων έγινε την περασμένη Τετάρτη με αισιοδοξία για το μέλλον ενώ οι προπονητές καλωσόρισαν τους παίκτες δίνοντας το στίγμα των στόχων καθώς και της φιλοσοφίας που διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια τον Εργοτέλη. Παράλληλα, την διοίκηση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη εκπροσώπησαν οι Μανόλης Σεβαστάκης και Σπύρος Βρέντζος, επισημαίνοντας ότι όλοι θα είναι δίπλα στα νέα παιδιά, ευχόμενοι μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς: «Θα είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια».

Μάλιστα, τρεις παίκτες από το νέο αίμα του Εργοτέλη, οι Γιώργος Πολυχρονάκης, Κέβιν Τσακάνι και Μάριο Νοκάι κλήθηκαν και θα κάνουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.

Νέα πρόσωπα στην προπόνηση των Νέων Εργοτέλη οι Δημήτρης Κεφαλούκος και Νίκος Σταυρακάκης οι οποίοι επέστρεψαν από ΕΓΟΗ και Γόρτυνα όπου είχαν δοθεί την περυσινή χρονιά και αγωνίστηκαν υπό την μορφή δανεισμού. Αντίθετα στην ομάδα του Ζαρού θα αγωνιστεί και φέτος ο Νίκος Μεταξάκης καθώς ανανεώθηκε για ένα ακόμα χρόνο ο δανεισμός του.

Οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιούνται καθημερινά το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα οι νεαροί παίκτες θα δουλέψουν πιο εντατικά με διπλές προπονήσεις και φιλικές αναμετρήσεις.

Τέλος όσον αφορά την δομή των ρόστερ θα οριστικοποιηθεί έως το τέλος της εβδομάδας καθώς όπως είναι γνωστό θα δημιουργηθεί μια ακόμα ομάδα και είναι η Κ19.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News