default-image

Ζιαμπάρης: Έχουν μπει πολύ σωστές βάσεις!

Ποδόσφαιρο
Ζιαμπάρης: Έχουν μπει πολύ σωστές βάσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Ζιαμπάρης είναι από τα νέα πρόσωπα στον ΟΦΗ και ήταν επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Οι δύο τους συνεργάστηκαν και στον Ηρακλή, ενώ ο θηριώδης κεντρικός αμυντικός δίνει ύψος και δύναμη στα μετόπισθεν της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, υπογραμμίζοντας: «Τελειώνει το βασικό στάδιο, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο. Η δουλειά θα συνεχιστεί στην Κρήτη, με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Το θετικό για μένα, είναι ότι όλα έχουν πάει καλά, μέχρι σήμερα δίχως τραυματισμούς για την ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Υπάρχουν όμως τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε πολύ χρόνο ακόμα. Η ομάδα χτίζεται σωστά και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, από την  άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα».

Για το στοιχείο-κλειδί ενόψει της νέας χρονιάς, στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα: «Το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, είναι για μένα το πιο σημαντικό. Δεν το λέω μόνο εγώ αυτό. Το λένε όλα τα παιδιά. Με σωστή δουλειά και αφοσίωση, πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο στόχο μας».

Ο Ζιαμπάρης μίλησε και για το τελευταίο χρονικά φιλικό με αντίπαλο τον Κισσαμικό: «Δεν απειληθήκαμε, ήμασταν κυρίαρχοι. Θέλαμε περισσότερα γκολ, αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κούραση, στα πόδια. Στα επόμενα παιχνίδια θα λυθούν τα πόδια μας και θα πάμε καλύτερα».

Όσο για το γκολ που πέτυχε και αν είναι μια… αφετηρία για τον ίδιο (αν και αμυντικός): «Μακάρι. Όταν έχω την ευκαιρία δεν θα λέω όχι στο γκολ. Είναι σημαντικό σε μια ομάδα να πηγαίνουμε όλοι στο γκολ. Είναι καλό για την ομάδα να σκοράρουν όλοι οι παίκτες και να μην περιμένουμε μόνο από τους επιθετικούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News