default-image

Με ανατροπή βλέπει ομίλους ο Ολυμπιακός, 2-1 τη Ριέκα

Ποδόσφαιρο
Με ανατροπή βλέπει ομίλους ο Ολυμπιακός, 2-1 τη Ριέκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ματς για γερά νεύρα έγινε απόψε στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό με ανατροπή θρίλερ να επικρατεί με 2-1 της κροατικής Ριέκα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα Play Offs του Champions League.

Μεγάλες ευκαιρίες έχασαν οι «ερυθρόλευκοι» στο α' ημίχρονο και αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 43' με γκολ του Χέμπερ, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και πλέον θα πάνε στην Κροατία την ερχόμενη Τρίτη 22 Αυγούστου για να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους στείλει στους ομίλους του Champions League.

ΜVP του Ολυμπιακού ήταν ο Κώστας Φορτούνης, που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι και έδωσε τις δύο ασίστ για τα γκολ του Ολυμπιακού στον Οφόε στο 66' και στον Ρομαό στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Κροάτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 83' αποβλήθηκε (σωστά) με δεύτερη κίτρινη Ζούτα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός στο τελευταίο δεκάλεπτα να «σφυροκοπά» αδιάκοπα. Μέσα σε όλα, οι Πειραιώτες είχαν και δοκάρι στο 90' σε κεφαλιά του Ανδρούτσου.

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Ρομαό, Ρέτσος, Κούτρης, Ζιλέ, Οφόε (79' Ανδρούτσος), Καρσελά, Μάριν (75' Πάρντο), Σεμπά (65' Φορτούνης), Μπεν.

Ριέκα (Ματίας Κεκ): Σλούγκα, Βέτσοβιτς, Τζούπαριτς, Έλεζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μάλες, Χέμπερ (88' Μάρτιτς), Μίτσιτς, Γκοργκόν (77' Τσίρνιτς), Γκαβράνοβιτς (72' Γέλιτς)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News