default-image

Φινάλε στο Καρπενήσι με νίκη για ΟΦΗ, 1-0 τον Κισσαμικό

Ποδόσφαιρο
Φινάλε στο Καρπενήσι με νίκη για ΟΦΗ, 1-0 τον Κισσαμικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με νίκη έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας στο Καρπενήσι ο ΟΦΗ, καθώς επικράτησε σήμερα του Κισσαμικού με 1-0.

Η ομάδα του Ηρακλείου έδειξε για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, επιβάλλοντας τον ρυθμό της στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε και πάλι όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, όπως συνέβη από την άλλη και από τη χανιώτικη ομάδα με τις επιλογές του Γιώργου Πετράκη.

Ο Κισσαμικός διανύει τις πρώτες του μέρες στο Καρπενήσι, ενώ ο ΟΦΗ είναι στο τελικό στάδιο καθώς το Σάββατο θα επιστρέψει στην βάση του.

Η ομάδα του Ηρακλείου κρατάει για άλλη μια φορά την καλή αμυντική λειτουργία, ενώ στην επίθεση είχε στιγμές με καλό συνδυαστικό παιχνίδι. Βέβαια, μέσα από την συνέχεια της προετοιμασίας και τα επόμενα φιλικά, στόχος είναι τα καλά διαστήματα να αυξηθούν σε διάρκεια.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, με τον ΟΦΗ να σκοράρει στο 34'. Ο Λαζαρίδης απέκρουσε ασθενώς το σουτ του Πουτουρίδη και ο Ζιαμπάρης στην επαναφορά έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού είπε «όχι» στον Χαντί, σε όμορφο σουτ στην κίνηση. Σ' αυτό το διάστημα, οι Χανιώτες είχαν ένα σουτ του Βρεττού με καλές προϋποθέσεις που δε βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αρκετές αλλαγές, που επηρέασαν κάπως το ρυθμό, όμως ο ΟΦΗ είχε καλές ευκαιρίες με τους Οικονόμου, Λεάλ και Όγκμποε.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος (60' Παναγιώτου), Σιώπης (46' Μπολάκης), Ζιαμπάρης (46' Κομεσίδης), Ποτουρίδης (71' Νηστικάκης), Κοιλιάρας (46' Μονιάκης), Νάστος (60' Κοντογιάννης), Πουρτουλίδης (46' Οικονόμου), Χαντί (60' Παπατόλιος), Ορτέγκα (71' Πλευράκης), Μάρτος (46' Λεάλ), Μάνος (46' Όγκμποε).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (73' Μπλατσιώτης), Τόλι (46' Φουάσης), Παντελάκης (46' Ζιούλης), Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου (46' Σερβιλάκης), Σελινιωτάκης (46' Λεμονής), Γκίνη (46' Μεγαρίτης), Τασιούλης (46' Ξύδας), Αποστολίδης (46' Χαλκιαδάκης, 89' Λουβιτάκης), Βρεττός (76' Καβαλιέ), Θ. Ποτουρίδης (82' Μουντοκαλάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News