default-image

Απόψε με Ριέκα ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Απόψε με Ριέκα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεπερνώντας το εμπόδιο της Παρτιζάν, ο Ολυμπιακός πλέον έχει μπει σε πορεία επιστροφής στους ομίλους του Champions League, στόχος που αποτελεί διακαή πόθο στον Πειραιά και τώρα μπροστά του είναι η κροατική Ριέκα.

Απόψε στις 21:45 στο Καραϊσκάκη (COSMOTESPORT2), ο Ολυμπιακός δίνει την πρώτη του μάχη στα play offs του Champions League με στόχο το αποτέλεσμα που θα τον θέσει ως το φαβορί για να «κλειδώσει» την πρόκριση την άλλη εβδομάδα στην Κροατία.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μπέσνικ Χάσι, θέτει ως προτεραιότητα το μηδέν στην άμυνα, λέγοντας: «Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διαφορετικά από των πρωταθλημάτων και ειδικά με αυτή την ομάδα. Αν βρεθούν μπροστά στο σκορ είναι δύσκολα τα πράγματα. Θέλουμε να κρατήσουμε το μηδέν, θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα και ειδικά μπροστά στον κόσμο όποιο κι αν έρθει είναι ευπρόσδεκτο». Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο υποτίμησης της Ριέκα είπε: «Κανείς δεν έχει τέτοια σκέψη γιατί γνωρίζουμε ότι η Ριέκα είναι μία καλή ομάδα που έχει αποκλείσει τη Σάλτσμπουργκ και συνεχίζει με την ίδια ομάδα που είχε και τη προηγούμενη χρονιά. Έχει νέους παίκτες 23-27 ετών που βρίσκονται σε καλύτερη φυσική κατάσταση και είναι ένας δύσκολος αντίπαλος». 

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την πλευρά του, δήλωσε αποφασισμένος να επανέλθει στα στάνταρ απόδοσης πριν τον τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει και όσο για το παιχνίδι, υπογράμμισε ότι δεν θα είναι εύκολο και χαρακτήρισε στόχο ένα αποτέλεσμα που θα μπορούν να υπερασπιστούν οι «ερυθρόλευκοι» στη ρεβάνς.

Στα αγωνιστικά πλάνα, δεδομένη είναι η απουσία του τραυματία Εμενίκε, ενώ πολύ δύσκολα ο Χάσι θα ρισκάρει τη  συμμετοχή του Οφόε, που δεν είναι 100% έτοιμος. Μια πιθανή 11άδα, που δοκίμασε στην προπόνηση είναι οι: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Ρέτσος, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Φορτούνης, Μάρτιν, Καρσελά και Μπεν.

Στο πρόγραμμα των Play offs του Champions League θα παίξουν ακόμα απόψε: Χαποέλ Μπερ Σεβά-Μάριμπορ, Σέλτικ-Αστάνα, Νάπολι-Νις, Μπασακσεχίρ-Σεβίλλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News