default-image

Πετράκης: "Παίκτες με ταλέντο και φλόγα"

Ποδόσφαιρο
Πετράκης: "Παίκτες με ταλέντο και φλόγα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κισσαμικός βρίσκεται από την Δευτέρα στο Καρπενήσι και σήμερα θα μετρήσει δυνάμεις απέναντι στον ΟΦΗ, στο ένα από τα δύο φιλικά που θα δώσει εκεί, ενώ το άλλο είναι το Σάββατο με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Γιώργος Πετράκης σε δηλώσεις του για το νεανικό σύνολο που διαθέτει η ομάδα, επεσήμανε: «Σίγουρα όταν "χτίζεται" μία ομάδα υπάρχει μία δυσκολία όταν γίνονται πάρα πολλές μεταγραφές, εμάς έχουν έρθει 16-17 καινούριοι παίκτες στην ομάδα μας και σε ένα μικρό όριο ηλικίας, που εμάς αυτό δεν μας επηρεάζει καθόλου, ούτε είναι κάποια δικαιολογία. Έχω καλούς παίκτες, πολύ ταλέντο, με "φλόγα", με κίνητρο. Πάνω σε αυτά θα "πατήσουμε" και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα είμαστε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα, που θα προσπαθούμε να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε και να πειθαρχήσουμε στο αγωνιστικό μας πλάνο».

Όσο για το αν είναι ο ίδιος έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση της Football League, δήλωσε: «Ναι! Πιστεύουμε πολύ στη δουλειά που κάνουμε. Το ποδόσφαιρο "προχωράει", προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε. Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Σίγουρα η Football League είναι μία κατηγορία παραπάνω αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι όλοι για να κάνουμε κάτι καλό και να δουλέψουμε σκληρά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News