Αθλητισμός

Συζήτηση για εκλογές ΕΠΟ και πιθανή προσφυγή Τζώρτζογλου

Ο Νίκος Τζώρτζογλου σκέφτεται να προσφύγει για να ακυρωθεί η εκλογική διαδικασία λόγω παρατυπιών

Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν στο δευτεριάτικο συμβούλιο της ΕΠΣΗ ενώ ανάμεσα στα θέματα ήταν και οι εκλογές της ΕΠΟ, με τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου να εξουσιοδοτείται ομόφωνα για να επιλέξει τους πιο αξιόλογους υποψήφιους, ανεξαρτήτως παράταξης, στηρίζοντας παράλληλα τον Γιώργο Βοζικάκη και τους υποψήφιους της Κρήτης.

Παράλληλα ο κ. Τζώρτζογλου ενημέρωσε τα μέλη ότι έχει στείλει επιστολή σε FIFA-UEFA και αν δεν πάρει απάντηση, σκέφτεται να προσφύγει για να ακυρωθεί η εκλογική διαδικασία λόγω παρατυπιών.

Παράλληλα δόθηκε νέα παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής ως τις 21 Αυγούστου ενώ η κλήρωση μετατέθηκε κατά μία εβδομάδα και θα γίνει στις 28 Αυγούστου. Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΠΣΗ:

1) Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής των σωματείων, που έληγε σήμερα, μετατίθεται για την Δευτέρα 21 Αυγούστου και ώρα 15:00.

2) Η κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ μετατίθεται για την Δευτέρα 28 Αυγούστου και ώρα 19:30 στο Μοχό (ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Δευτέρα 21 Αυγούστου)

3) Εξουσιοδοτείται ομόφωνα ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ, να επιλέξει υποψηφίους, μοιράζοντας τις ψήφους και στις δύο παρατάξεις, στηρίζοντας παράλληλα τον υποψήφιο από την Ένωσή μας κ. Βοζικάκη Γεώργιο αλλά και τους υποψήφιους των Ενώσεων της Κρήτης κ.κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη (ΕΠΣ Χανίων), Τίτο Χνάρη (ΕΠΣ Χανίων) και Μιχάλη Παπαγεωργίου (ΕΠΣ Ρεθύμνου).

Σχόλια