default-image

Όλη η Κρήτη "βράζει" με Κουκουλάκη

Ποδόσφαιρο
Όλη η Κρήτη "βράζει" με Κουκουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τις μεγάλες αντιδράσεις που έφερε στο Ηράκλειο η καρατόμηση του Γιώργου Φουκάκη από τη Σούπερ Λίγκα, το κύμα της οργής εξαπλώνεται σε όλο το νησί, αφού ανάλογα ήταν τα πλήγματα και σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Από τα Χανιά «κόπηκε» ο Γιαννουλάκης και από το Ρέθυμνο ο Βοσκάκης, όπως και ο βοηθός Σταυρουλάκης από την ίδια Ένωση. Η ΕΠΣ Χανίων, η ΕΠΣ Ρεθύμνου αλλά και ο ΣΔΠ Ρεθύμνου εξέδωσαν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας και επιτίθενται ιδιαίτερα στο μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Μιχάλη Κουκουλάκη...

Η ΕΠΣ Χανίων

«Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της παράνοιας που διακατέχει το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Βλέποντας κανείς τους πίνακες διαιτησίας της Super League δεν μπορεί παρά να χαμογελάσει με νόημα και να αναρωτηθεί εάν η αποστολή της επιτροπής και κυρίως του συντοπίτη μας κου Κουκουλάκη είναι όντως η αναβάθμιση της διαιτησίας ή η εξαφάνιση της Κρήτης από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Το golden boy της ελληνικής διαιτησίας και εν ενεργεία ακόμη διαιτητής κος Κουκουλάκης, ο οποίος βάσει του ισχύοντος κανονισμού δεν δύναται να κατέχει θέση στην ΚΕΔ, καθώς οι συν αυτώ, αποφάσισαν να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στους εργοδότες τους, κόβοντας από τους πίνακες διαιτητές όπως ο κος Γιαννουλάκης ο οποίος είχε το θράσος να βαθμολογηθεί με άριστα τόσο στα παιχνίδια στα οποία ορίστηκε όσο και στα πρόσφατα τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Ο κος Κουκουλάκης κατάφερε μετά από πολλά χρόνια να αφήσει την Κρήτη χωρίς εκπροσώπηση στη μεγάλη κατηγορία. Ελπίζουμε τουλάχιστον να εισέπραξε τα εύσημα από τους εντολείς του.

Εμείς δηλώνουμε επίσημα και προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχτούμε την "κάθαρση" που εργολαβικά έχει ανατεθεί στους συγκεκριμένους ανθρώπους. Οι υποβολείς αυτών των αποφάσεων που τόσα χρόνια έμαθαν να κινούταν στο περιστύλιο και στις σκιές του ποδοσφαίρου να ξέρουν ότι θα βρουν μπροστά τους τόσο εμάς όσο και όλο τον υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο κόσμο της Κρήτης. Φευ κύριοι».

Η ΕΠΣ Ρεθύμνου

«Η ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,  η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ αλλά και ο ποδοσφαιρικός κόσμος του ΡΕΘΥΜΝΟΥ εκφράζουν την οργή, την αγανάκτησή τους  αλλά και την έντονη πίκρα και απογοήτευσή τους για την αποπομπή από τους πίνακες διαιτησίας και βοηθών της Σούπερ Λίγκας του Βοσκάκη Μιχαήλ και Σταυρουλάκη Γεώργιου του Ιωάννη αντίστοιχα.

Δυστυχώς η νέα ΚΕΔ που μιλούσε για ισονομία, ισοτιμία και δικαιοσύνη απέδειξε έμπρακτα με τις επιλογές της την έλλειψη σεβασμού απέναντι στο φίλαθλο  κόσμο και στις Ενώσεις της Κρήτης μια που έκρινε πως κανένας διαιτητής δεν είναι ικανός και άξιος να διευθύνει παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας!!!

Θλιβόμαστε ακόμα περισσότερο που μέλος της ΚΕΔ που προέρχεται από την Κρήτη δεν είχε το ηθικό ανάστημα και το σθένος να αντιταχθεί σ αυτές τις καρατομήσεις ή έστω να δώσει μια λογική εξήγηση!!!

Η ΕΠΣΡ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή και στήριξη στα μέλη της και ελπίζει στην αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος τους διαφορετικά οι κύριοι υπεύθυνοι να ξέρουν πως κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν στο φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου της Κρήτης».

Ο ΣΔΠ Ρεθύμνου

«Με αφορμή την Ανακοίνωση των νέων Πινάκων Διαιτησίας 1ης Κατηγορίας 2017-2018 της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. την 10η Αυγούστου 2017, θα θέλαμε να τοποθετηθούμε:

«Συγχαρητήρια» - ειδικότερα στον Πρωτεργάτη, «ευεργέτη» και γνήσιο «Κρητικό», που εξωτερικεύοντας τις δυνάμεις του σε υπερθετικό βαθμό, την τεράστια κακία και το μίσος του, κατάφερε και ξεκλήρισε ένα ολόκληρο οικοδόμημα που αναγράφεται με ανεξίτηλα γράμματα στην διαχρονική μας Ιστορία:

Κρητική Διαιτησία - Ανώτατων Ελληνικών Κατηγοριών "Super League".

«Υπερήφανε» / διακριτέ επιστήμονα, το όνειρο σου έγινε πραγματικότητα υλοποιώντας-το δίκαια και με τις αστροφυσικές σου ικανότητες καταφέρες να αυτό-αναδειχθείς, σε Μονάρχη του Νησιού μας (As Cretan Chief Committee Officer).

Οφείλουμε να σε επιβραβεύσουμε, με τα «Oscars Period 2017-2018» στον Πρώτο Ιστορικό σου Ρόλο, του ανεπιθύμητου πολίτη στο Παλικαρίσιο-Αντρίκιο Νησί μας, το οποίο έχει μάθει όλα τα χρόνια να είναι ενωμένο, μεταξύ όλων των όμορων Νομών.

Τώρα πια επόμενος στόχος είναι το φεγγάρι, άπιαστο μεν…. αλλά με τέτοιες κβαντικές ικανότητες ποτέ δεν ξέρεις!

P.S. Ερώτημα ? : Επιπρόσθετα, εάν θεωρείσαι πρώτος στην «Ιεραρχία» και σε καθοδηγεί με τόση ευκολία, γεμάτη καταπιεστική ενέργεια, ένας λιτός «Φαρισαίος» εγκλωβισμένα στις παρωπίδες του και με εργασιακή ειδικότητα ο ανεπάγγελτος γραμματέας σου, τότε!!! αν ακόμη και σήμερα πιστεύεις στην προ οκτώ-μηνών «επιλογή» σου, τότε καλύτερα να εξομολογηθείς (κατά προτίμηση στην Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού) στην υπό-κατασκευή «εκκλησία» που θα σου υποδείξει ο εντολέας σου.

Η Ελληνική Κρητική Διαιτησία Είναι Ενωμένη/Δυνατή Και Πάντα Περπατά Με Το Κεφάλι Ψηλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News