default-image

Στον... αέρα ο Κόντε για την Τσέλσι

Ποδόσφαιρο
Στον... αέρα ο Κόντε για την Τσέλσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Τσέλσι ανανέωσε πριν λίγο καιρό το συμβόλαιο του Αντόνιο Κόντε, θέλοντας να τον επιβραβεύσει για την κατάκτηση του τίτλου στην πρώτη του μόλις σεζόν στο τιμόνι της, και παράλληλα έδωσε 80.000.000 ευρώ για να του κάνει δώρο τον Άλβαρο Μοράτα, όμως ο Ιταλός είναι πλέον... μετέωρος!

Για αυτό "βοήθησε" η βόμβα μεγατόνων που έριξε στο "Stamford Bridge" η Μπέρνλι το Σάββατο επικρατώντας 3-2 των "μπλε", με τον Κόντε να βλέπει τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν στο φινάλε και γραφείο στοιχημάτων να τον δίνει πλέον πρώτο φαβορί για απόλυση!

Την ώρα που άλλα γραφεία στοιχημάτων τον έχουν τρίτο στη σχετική "μαύρη λίστα", η Landbrokes τον τοποθέτησε στην κορυφή μετά την ήττα στην πρεμιέρα με απόδοση 7 προς 2 (στη δεύτερη θέση με απόδοση 9 προς 2 ακολουθούν οι Ράφα Μπενίτεθ της Νιούκαστλ και Μαρκ Χιουζ της Στόουκ).

Το ίδιο γραφείο στοιχημάτων δίνει πλέον την Τσέλσι τρίτο φαβορί για τον τίτλο με απόδοση 11 προς 2, με την Σίτι του Γκουαρδιόλα να είναι το φαβορί με 6 προς 4 και την Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο να δίνεται δεύτερο φαβορί για τον τίτλο με απόδοση 3 προς 1.

Σημειώνεται πως οι δύο προηγούμενοι προπονητές της Τσέλσι που πανηγύρισαν τίτλο Premier League (Μουρίνιο το 2015, Αντσελότι το 2010) αποχώρησαν πριν καν κλείσει χρόνος από την επιτυχία τους, ενώ ο Κόντε καλείται να σπάσει μία παράδοση που θέλει να μην κάνει ομάδα το back-to-back μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009.

Πηγή: www.contra.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News