default-image

"Τρέχουν" οι εξελίξεις για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
"Τρέχουν" οι εξελίξεις για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα είναι η πιο «γεμάτη» για τον Εργοτέλη, που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει να κλείσει αρκετά μέτωπα. Προπονητής, έμψυχο δυναμικό, η έναρξη της προετοιμασίας και το θέμα του Παγκρητίου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Σε ότι αφορά την υπόθεση Ντόστανιτς οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» και στο κεντρικό… κάδρο έχουν έρθει άλλα ονόματα για την τεχνική ηγεσία. Αμανατίδης και Βοσνιάδης είναι ανάμεσα στους υποψήφιους, όχι όμως και οι μοναδικοί. Ο Σταύρος Λαμπράκης έχει διαμορφώσει το προφίλ των «εκλεκτών» και την τελική απόφαση θα πάρει ο Μαγκέντ Σαμί. Είναι μια σημαντική επιλογή και στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», δε θέλουν να καταλήξουν υπό την πίεση του χρόνου.

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις, ενώ αυτό ισχύει και για τη στελέχωση του ρόστερ. Ο Σαμί αναμένεται στο Ηράκλειο και πάλι την Πέμπτη, ενώ θα συνοδεύεται και με ποδοσφαιριστές από το Βέλγιο. Αυτοί μάλιστα, μαζί με τους Νιάρο, Βελλίνη και Μπάτζιο θα περάσουν από εργομετρικά και τις υπόλοιπες εξετάσεις, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες παίκτες που θα αποκτηθούν. Για την ερχόμενη Παρασκευή ή το αργότερο Σάββατο προγραμματίζεται και η πρώτη προπόνηση. Στις μεταγραφικές υποθέσεις, ο Μπουρσέλης φαίνεται να είναι κοντά στην επιστροφή, ενώ η περίπτωση Ροβίθη θα κριθεί από το νέο προπονητή.

Σε ότι αφορά το θέμα με το Παγκρήτιο Στάδιο, στον Εργοτέλη τονίζουν ότι ο Μαγκέντ Σαμί ήταν ξεκάθαρος από την αρχή. Αυτές τις μέρες αναμένεται να υπάρχει νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News