default-image

Απόψε ο τελευταίος γύρος του θριάμβου για τον Μπολτ

Σπορ
Απόψε ο τελευταίος γύρος του θριάμβου για τον Μπολτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 16ο παγκόσμιο πρωτάθλημα δεν ήταν όπως το περίμενε ο Γιουσέιν Μπολτ αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων. Το «αντίο» του συνοδεύεται με ένα χάλκινο μετάλλιο (100μ.) όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως ο Τζαμαϊκανός είναι ο μεγαλύτερος σταρ που έχει εμφανιστεί στο στίβο. Σήμερα θα κάνει τον τελευταίο γύρο του θριάμβου.

Η χθεσινή βραδιά ήταν από τις χειρότερες στην καριέρα του Μπολτ. Για πρώτη φορά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει κούρσα καθώς, τρέχοντας τελευταίος στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ. σωριάστηκε στο ταρτάν με τράβηγμα στο δικέφαλο.

Οι συναθλητές του κατηγόρησαν τους διοργανωτές ότι τους είχαν 45 λεπτά στην αναμονή για να κάνουν τρεις μαζεμένες απονομές με αποτέλεσμα να κρυώσουν στην αίθουσα κλήσης. Ο Μπολτ σηκώθηκε υποβασταζόμενος από τον Γιόχαν Μπλέικ για να περάσει τη γραμμή του τερματισμού και έφυγε αμέσως από το στάδιο. Σήμερα έκανε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Η τελευταία εικόνα ωστόσο, δε θα είναι αυτή του Μπολτ να αποχωρεί πικραμένος και υποβασταζόμενος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σήμερα το βράδυ θα βρεθεί στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου για έναν τελευταίο γύρο. Για να αποχαιρετήσει μέσα από το στάδιο όλους του φιλάθλους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή θα είναι και η πιο συγκινητική στιγμή όλης της διοργάνωσης με τον ίδιο να έχει δηλώσει ότι δύσκολα θα συγκρατήσει τα δάκρυα του στο «αντίο». Βέβαια δεν το φανταζόταν έτσι, ωστόσο όπως παραδέχεται κι ο ίδιος "η αγάπη που μου έχουν δείξει οι φίλαθλοι εδώ στο Λονδίνο είναι τεράστια. Μεγαλύτερη και από αυτή στους αθλητές της Βρετανίας".

Πηγή: sportsfeed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News