Αθλητισμός

Daltons: Ο Εργοτέλης θα συνεχίσει να σας... ενοχλεί!

Ο σύνδεσμος φίλων της ομάδας "Daltons" εξέφρασε την αντίδραση του για το θέμα του Παγκρητίου Σταδίου

Το θέμα της χρήσης του Παγκρητίου Σταδίου έχει έρθει στο προσκήνιο για τον Εργοτέλη και ο σύνδεσμος φίλων της ομάδας "Daltons" εξέφρασε την αντίδραση του.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής: «Σήμερα μαθαίνουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα για την χρήση του Παγκρήτιου…

Αυτό που συμβαίνει είναι ανεκδιήγητο, κάποιοι νομίζουν ότι είναι ευκαιρία να πληρωθούν σπασμένα από ένα παράγοντα για κάποιους άλλους που το μόνο που έκαναν ήταν να δημιουργούν θέματα….

Από ότι φαίνεται ο Εργοτέλης ενόχλησε μάλλον δεν έχει θέση στην πόλη όπου ανήκει, μάλλον κάποιοι είναι κομπλεξικοί, μάλλον θέλουν να λένε στα παιδιά τους πόσο δημοκρατικοί ήταν!!!

Δεν θα μακρηγορήσουμε, δεν θα βρίσουμε και δεν θα σταματήσουμε να είμαστε Εργοτέλης…

Δεν θα κάψουμε ποτέ κάδους και δεν θα σπάσουμε ποτέ περιουσίες για να περάσουμε το δικό μας όμως θα σας θυμίζουμε πάντα το πόσο κομπλεξικοί είστε ορισμένοι και πόσο πολύ μας φοβάστε και ας είμαστε τώρα λίγοι όπως βροντοφωνάζετε συνεχώς για να το πιστέψετε…

Τέλος ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ έλαμπε, λάμπει και θα συνεχίσει να λάμπει , θα συνέχιση να ενοχλεί την όραση σας!!! Μια φορά ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ για πάντα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!!!».

Σχόλια