Αθλητισμός

Τραυματίστηκε στην τελευταία του κούρσα ο Μπολτ!

Μετά την τρίτη θέση στα 100 μέτρα, ο 31χρονος σπρίντερ δεν μπόρεσε καν να ολοκληρώσει την κούρσα στη σκυταλοδρομία 4Χ100!

Απίστευτα άδοξο φινάλε στην καριέρα του Γιουσέιν Μπολτ, που δε μπόρεσε να αποχαιρετήσει τον στίβο με ένα χρυσό μετάλλια και κατέρρευσε στην τελευταία του κούρσα.

Μετά την τρίτη θέση στα 100 μέτρα, ο 31χρονος σπρίντερ δεν μπόρεσε καν να ολοκληρώσει την κούρσα στη σκυταλοδρομία 4Χ100!

Ο Μπολτ βρέθηκε στην τελευταία θέση όπως συνηθίζει άλλωστε, όμως με το που έπιασε την σκυτάλη και άρχισε να τρέχει σταμάτησε απότομα και έπεσε στο ταρτάν πιάνοντας το πόδι του.

Ένας μυικός τραυματισμός, λοιπόν, είναι εκείνος που... νίκησε τελικά τον βασιλιά των 100 μέτρων.

Μεγάλη νικήτρια η Μεγάλη Βρετανία με τους Χιντζίντου Ούτζα, Άνταμ Τζέμιλι, Ντάνιελ Τάλμποτ και Ναθάνεελ Μίτσελ Μπλέικ με χρόνο 37.47 που είναι και κορυφαία επίδοση για φέτος. Αυτό ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Μεγάλη Βρετανία σε σκυτάλη σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και το πρώτο που κατακτήθηκε από διοργανώτρια χώρα.

Δεύτερη θέση για τις ΗΠΑ με τους Μάικ Ρότζερς, Τζάστιν Γκάτλιν, Τζέιλεν Μπέικον και Κρίστιαν Κόουλμαν. Μεγάλη έκπληξη η τρίτη θέση της Ιαπωνίας με τους Σουχέι Τάντα, Σότα Ιιζούκα, Γιοσιχίντε Κιρίγου και Κένζι Φουτζιμίτσου.

Σχόλια