default-image

Έκανε το «μπαμ» με Χάρις η ΑΕΚ

Μπάσκετ
Έκανε το «μπαμ» με Χάρις η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η μπασκετική ΑΕΚ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάνι Χάρις.

Η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ είχε «παίξει» και για τον Παναθηναϊκό, ενώ είναι μια προσθήκη που ανεβάζει το επίπεδο.

Ο 27χρονος άσος (1,96μ.), που παίζει κυρίως στο «2», αλλά μπορεί να προσφέρει και στο «1», αποφοίτησε το 2010 από το Μίσιγκαν χωρίς να γίνει ντραφτ, αλλά έπαιξε σε Καβαλίερς (2010-2012), Λέικερς (2013/14) και Μάβερικς (2016/17) μετρώντας 6,2 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 17,1 λεπτά ανά αγώνα. Στην Ευρώπη έχει παίξει σε Αζόβμας, Τουρκ Τέλεκομ και Εσκίσεχιρ.

«Οι στόχοι της ΑΕΚ προς την απόλυτη καταξίωση και επιστροφή στις κορυφές, παραμένουν διαρκείς και αδιαπραγμάτευτοι.

Με σύνεση και υπομονή, δίχως βιασύνες και βερμπαλισμούς, ο σχεδιασμός της «Βασίλισσας» συνεχίζεται. Το επόμενο «κομμάτι» στο «κιτρινόμαυρο» παζλ κι από τα πιο λαμπερά (κομμάτια) του εφετινού καλοκαιριού, «λέγεται» Μάνι Χάρις!

Ο Αμερικανός σκόρερ υπέγραψε σήμερα (12/08) συμβόλαιο ενός χρόνου με τη «Βασίλισσα» και αναμένεται το επόμενο διάστημα - όταν τελειώσει με τις υποχρεώσεις του στη Κίνα - να έρθει στην Αθήνα

Πρόδηλο είναι, ότι η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. δεν θα σταματήσει εδώ. Η προσπάθεια για ενίσχυση του ρόστερ της περιόδου 2018-2019 δεν έχει ολοκληρωθεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News