default-image

13η χρονιά το "Μαρκομιχελάκειο", νικητής ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
13η χρονιά το "Μαρκομιχελάκειο", νικητής ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 13η συνεχόμενη χρονιά ο Γιούχτας διοργάνωσε φέτος το «Μαρκομιχελάκειο» Τουρνουά, με τη συμμετοχή του ΠΟΑ και του Ηροδότου.

Το αθλητικό γεγονός που διεξάγεται στο γήπεδο των Αρχανών, είναι προς τιμή του γιατρού, Μιχάλη Μαρκομιχελάκη, που είχε δωρίσει την έκταση για τη δημιουργία του γηπέδου.

Αρκετός κόσμος έδωσε σήμερα το παρών, ενώ και το αγωνιστικό επίπεδο ήταν πάρα πολύ καλό. Άλλωστε, ο οικοδεσπότης Γιούχτας είναι μια δυνατή ομάδα στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ, ενώ η παρουσία δύο εκπροσώπων από την Τρίτη Εθνική, ΠΟΑ και Ηροδότου έδωσε έντονο ενδιαφέρον στο ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού ήταν νικήτρια μάλιστα, στη σειρά των τριών αγώνων, με μία νίκη και μία ισοπαλία.

Γιούχτας-Ηρόδοτος 0-0

Στο εναρκτήριο παιχνίδι Γιούχτας και Ηρόδοτος έμειναν στο 0-0. Οι άμυνες είχαν την τιμητική τους, καθώς δεν δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Καλομοίρης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Σεληνιωτάκης, Νικηφόρος, Κεφαλούκος, Μαρκάκης, Μανουσάκης, Ανωγειανάκης, Ζανελάρης, Καστελιανάκης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπαλάφας, Γιαλούσης, Παρθενιάδης, Κασαπάκης, Μωραΐτης, Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος, Φουκαράκης, Γαρεφαλάκης.

Έπαιξαν και οι Μπάμπης, Αργκιλέσι.

Ηρόδοτος-ΠΟΑ 1-0

Ακολούθησε η αναμέτρηση με άρωμα τρίτης Εθνικής, με τον Ηρόδοτο να επικρατεί 1-0 του ΠΟΑ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης με εύστοχο πέναλτι.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Προβυδάκης, Μπαλάφας, Γιαλούσης, Μπάμπης, Αργκιλέσι, Μωραΐτης, Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος, Φουκαράκης, Γαρεφαλάκης.

Έπαιξαν και οι Καργιωτάκης, Κανδηλάκης, Παναγιωτάκης, Άλεξ (υπό δοκιμή Ιταλός επιθετικός).

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Χαμαλάκης, Τζανής, Καρβελάς, Παπαδομιχελάκης, Τοπάλι, Χατζηανδρέου, Πατινιώτης, Φραγκιαδάκης, Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου.

Γιούχτας-ΠΟΑ 0-0

Η μέρα έκλεισε με το παιχνίδι Γιούχτας-ΠΟΑ που επίσης έληξε ισόπαλο, χωρίς τέρματα. Όλα τα παιχνίδια ήταν 45λεπτης διάρκειας και οι προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Μυλωνάκης, Σεληνιωτάκης, Νικηφόρος, Μαρκάκης, Κασσωτάκης, Κεφαλούκος, Μαυρομάτης, Ζανελάρης, Μπέρκης, Σπύρου, Μανουσάκης.

Έπαιξαν και οι: Κόκκινος, Μηλιαράκης.

ΠΟΑ: Ματαλλιωτάκης, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Χαμαλάκης, Βρεττός, Χατζηανδρέου, Ρωμανάκης, Μπουτσάκης, Ντάμπος, Φραγκιαδάκης, Γιαλυτάκης Ι.

Έπαιξαν και οι: Γιαλυτάκης Γ., Ντραγκόντι, Χαρμπής, Ξυλούρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News