Αθλητισμός

Οικογενειακό δείπνο για την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος δεξιώθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα

Μετά την πρώτη προπόνηση της περασμένης Παρασκευής, το πρόγραμμα είχε… δείπνο για την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, με τον πρόεδρο Φώτη Τσάλο να κάνει το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στο δείπνο προσκλήθηκε και ο προπονητής Βασίλης Πλεσίτης, ο οποίος και οδήγησε τους μικρούς του ΟΦΗ, στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά δεν συνεχίζει φέτος στην ομάδα Νέων του ΟΦΗ.

Στο περιθώριο του δείπνου, ο Φώτης Τσάλος, είχε συζήτηση με την επιτροπή παραγόντων, που έχει συσταθεί για την Κ19 του ΟΦΗ (Αλετράς, Χωραίτης, Γεωργαλής, Καλαιτζάκης) από τους οποίους και ζήτησε να παραμείνουν κοντά στην ομάδα και μαζί με τον Γενικό Αρχηγό Μάριο Κολοβό και άλλους που θα έρθουν κοντά στην Κ19 του ΟΦΗ, να διασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή λειτουργία της ομάδας.

Τους έδωσε την εξουσιοδότηση να βρουν χορηγούς, αλλά και ανθρώπους που θα στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, ενώ όπως είπε και ο ίδιος θα βοηθήσει οικονομικά, αλλά και η ΠΑΕ συνολικά, καθώς σε αυτήν ανήκει η Κ19.

Στόχος είναι η ομάδα αυτή να συνεχίσει να τροφοδοτεί με παίκτες την πρώτη ομάδα, όπως έκανε και φέτος και η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να γίνει με καλύτερες προϋποθέσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια