Αθλητισμός

Και απόψε Σερβία για την Εθνική

Ήρθε η ώρα για το πρώτο "κρας τεστ" για την Εθνική Ανδρών στο μπάσκετ αφού απόψε θα αντιμετωπίσει την Σερβία (22:00) σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Βελιγράδι...

Η "Ορλοβι" είναι μία ομάδα που στοχεύει στα μετάλλια. Έχει σημαντικές απουσίες (Γιόκιτς, Μιλουτίνοφ, Μπιέλιτσα, Νέντοβιτς, Σιμόνοβιτς - οι δύο τελευταίοι ελπίζουν ακόμα να προλάβουν το Ευρωμπάσκετ), αλλά παραμένει μία ομάδα με βάθος και ισορροπία ανάμεσα στην περιφερειακή της γραμμή και αυτή των ψηλών.

Οι Τεόντοσιτς, Μπογκντάνοβιτς, Κάλινιτς, Γιόβιτς και Γκούντουριτς αναμένεται να βάλουν "δύσκολα" στους περιφερειακούς της Εθνικής, την ίδια στιγμή που οι Κούζμιτς, Μαριάνοβιτς, Μάτσβαν και Στίματς (ο Ραντούλιτσα δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού) θα αποτελέσουν πρόκληση για την γραμμή των ψηλών της "γαλανόλευκης".

Οι Σέρβοι είναι μία παραδοσιακή δύναμη, η οποία πάντα στοχεύει ψηλά και - το κυριότερο - δεν τα παρατάει ποτέ. Και για αυτό ακριβώς αποτελούν τον ιδανικό αντίπαλο αυτή τη στιγμή για να τεστάρει η Εθνική Ανδρών της δυνάμεις της ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Σχόλια