Αθλητισμός

Μπήκε στο γήπεδο η Κ19 του ΟΦΗ

Υπό τις οδηγίες του Βασίλη Κρασανάκη πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ η πρώτη προπόνηση για την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ.

Η περσινή πρωταθλήτρια στους Νέους της Football League ξεκίνησε με μεγάλη διάθεση και προοπτικές, έχοντας ως οδηγό την προώθηση αυτό το καλοκαίρι αρκετών παιδιών στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο νέος προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Κρασανάκης στην ομιλία που έκανε προς τους παίκτες, τους τόνισε τη σημασία να έχουν υψηλούς στόχους.

«Οποιος δεν έχει προσωπικό στόχο να παίξει στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ, δεν πρέπει να είναι εδώ» τους είπε. «Κάποιους από εσάς τους ξέρω, είστε καλοί αθλητές και καλοί χαρακτήρες. Πρέπει όλοι να έχετε υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας. Oι ομάδες χτίζονται απο τα καλά αποδυτήρια και απο αυτό ξεκινάμε» τους είπε.

Με τη σειρά του ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Μάριος Κολοβός, είπε στους παίκτες ότι «θέλω να έχετε αγάπη, υγεία και αφοσίωση σε αυτό που κάνετε. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, για να λύνουμε τα προβλήματα» τους είπε.

Ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ Λευτέρης Πουπάκης είπε στους μικρούς του ΟΦΗ ότι «το περσινό πρωτάθλημα είναι μια μεγάλη υποθήκη και πρέπει όλο να δουλέψουμε σκληρά για να επαναλάβουμε αυτό που πετύχαμε πέρσι».

Σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα του Βασίλη Κρασανάκη, οι παίκτες της Κ19 του ΟΦΗ θα προπονούνται καθημερινά στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Σχόλια