default-image

Στα ημιτελικά του Portoroz ο Τσιτσιπάς

Σπορ
Στα ημιτελικά του Portoroz ο Τσιτσιπάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο όπεν τουρνουά του Πορτορόζ στη Σλοβενία. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας νίκησε στα προημιτελικά τον Κροάτη Φράνκο Σκούγκορ, νο 43 στον κόσμο, και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη απέναντι στον Franko Skugor, σε μια αναμέτρηση που είχε 2 σετ, αλλά πλησίασε τις 2,5 ώρες σε διάρκεια! Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας προκρίθηκε για 3η φορά στην καριέρα του σε ημιτελικό Challenger διοργάνωσης και πρώτη στη φετινή χρονιά.

Μετά από μια συγκλονιστική μάχη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να σταματήσει την εκπληκτική πορεία του Franko Skugor - που ξεκίνησε από τα προκριματικά στο Tilia Slovenia Open - με 7-6 (3), 7-6 (6). Παρά το γεγονός πως έκλεισε την αναμέτρηση στα δυο σετ, ο Στέφανος έδωσε μια μάχη 2 ωρών και 24 λεπτών για να φτάσει σε αυτή τη δύσκολη πρόκριση.

Είναι η 3η φορά στην καριέρα του, και πρώτη μέσα στο 2017, που μπαίνει σε ημιτελικό Challenger διοργάνωσης ο Τσιτσιπάς, ο οποίος ήταν φιναλίστ σε δυο Challenger του Μαρόκου το 2016.

Αντίπαλός του στην προσπάθεια να φτάσει στον τελικό θα είναι ο 31χρονος Ουκρανός Σεργκέι Σταχόβσκι, νο 115 στον κόσμο.

Πηγή: tennisnews.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News