Αθλητισμός

Mε Λουτσέσκου στον πάγκο συνεχίζει ο ΠΑΟΚ

Ούτε δύο μήνες δεν έμεινε στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς και από σήμερα νέος προπονητής είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Η διοίκηση του «δικεφάλου του Βορρά» αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με τον Σέρβο προπονητή ο οποίος αποτελεί και επίσημα παρελθόν. 
 

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του συλλόγου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Ρούμανος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας για 2+1 χρόνια. 
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 
 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της για αλλαγή προπονητή. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση. Σ΄αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η Διοίκηση και ο Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης. 
 

Την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα. Γνωρίζει το πρωτάθλημα, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους υψηλότερους στόχους. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Σχόλια