default-image

Ο ΣΔΠΗ θα πάρει θέση για τον Γιώργο Φουκάκη;

Ποδόσφαιρο
Ο ΣΔΠΗ θα πάρει θέση για τον Γιώργο Φουκάκη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν λίγο καιρό ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ηρακλείου έβγαλε μια ανακοίνωση κοντράροντας ευθέως την ΕΠΣ Ηρακλείου και τον πρόεδρο της, επειδή τόλμησαν να κάνουν το αυτονόητο και να εφαρμόσουν το νόμο.

Δηλαδή ζήτησαν από το μέλος του ΣΔΠΗ, Μιχάλη Κουκουλάκη, ακριβοπληρωμένος με κόστος 11.000 ευρώ το μήνα από την ΕΠΟ και  ευεργετημένος από πολλούς και ειδικότερα από την τοπική ΕΠΣΗ και τον πρόεδρο της, να αποδώσει όπως και τα υπόλοιπα μέλη και όλοι οι συνάδελφοί του διαιτητές, τα ποσοστά που αναφέρει ο νόμος. Κι αυτό γιατί για οκτώ χρόνια δεν απέδωσε ούτε ένα ευρώ από τις 150.000 περίπου που είχε εισπράξει από τα διεθνή παιχνίδια του ως διαιτητής!

Αυτό που περιμένουμε τώρα, μετά την άδικη και ύποπτη καρατόμηση του Γιώργου Φουκάκη, ενός εκ των κορυφαίων διαιτητών σε ήθος και αξία που έχει βγάλει το νησί μας, εμείς αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο από τον ΣΔΠΗ, τι θέση θα πάρει αλήθεια για τον Γιώργο Φουκάκη σαν ισότιμο μέλος του Συνδέσμου.

Είμαστε για ένα λόγο παραπάνω σε αναμονή επειδή μέλος αυτής της επιτροπής που καρατόμησε τον Γιώργο Φουκάκη είναι το μέλος του συνδέσμου, Μιχάλης Κουκουλάκης...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News