default-image

Συνεχίζει τη δουλειά και... φορτσάρει για 6αρι

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζει τη δουλειά και... φορτσάρει για 6αρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η περίοδος που διανύουμε είναι απόλυτα «γόνιμη» για τον ΟΦΗ, για κάποιους σημαντικούς λόγους. Καταρχήν πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχοντας ολοκληρώσει το ρόστερ κατά 99% και δεύτερον έχει το χρόνο για προσεκτική επιλογή στην τελευταία ιδιαίτερη μεταγραφική… πινελιά. 

Σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος, είναι αυτό που επιθυμούσε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Δηλαδή να έχει τους περισσότερους παίκτες στο Καρπενήσι, ώστε μέρα με τη μέρα και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, η ομάδα του Ηρακλείου να αποκτήσει αγωνιστική «ταυτότητα». Είναι πολύ σημαντικό, αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι το ρόστερ άλλαξε σε μεγάλο βαθμό.

Σχετικά τώρα με την επόμενη μεταγραφή, όπου εκτός απρόοπτου θα είναι η τελευταία, ο χρόνος φαίνεται πως είναι «σύμμαχος» για τους Κρητικούς. Αμυντικός μέσος, με εμπειρία, προσωπικότητα και παραστάσεις. Ο Γρηγόρος Μάκος παραμένει σε πρώτο πλάνο και οι δύο πλευρές είναι σε «ανοιχτή γραμμή». Όσο δεν προκύπτει κάτι με ομάδα από την Σούπερ Λίγκα, ο ΟΦΗ διατηρεί τις πιθανότητες που του αναλογούν. 

Στην ομάδα του Ηρακλείου πάντως αξιολογούν με προσοχή, όλες τις περιπτώσεις παικτών που είναι στη σχετική λίστα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, χθες έγινε προπόνηση πρωί και απόγευμα. Το πρωί έκαναν βάρη στο γυμναστήριο σε δυο γκρουπ, ενώ το απόγευμα η προπόνηση αφιερώθηκε σε τακτική. Διπλή προπόνηση υπάρχει και στο πρόγραμμα για σήμερα, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό στο Καρπενήσι με αντίπαλο τα Τρίκαλα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News