default-image

Μάνος: "Σημαντικά γκολ στα επίσημα παιχνίδια"

Ποδόσφαιρο
Μάνος: "Σημαντικά γκολ στα επίσημα παιχνίδια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Φουριόζος" ξεκίνησε στα φιλικά προετοιμασίας του ΟΦΗ ο Δημήτρης Μάνος, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ ενόψει της νέας χρονιάς, έστω και με ανεπίσημο χαρακτήρα, στο φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο σημείωσε 11 γκολ, με προσωπική… αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Ο 22χρονος παίκτης θέλει και φέτος να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και έτσι είναι δεδομένο ότι η… εκκίνηση με γκολ, βοηθάει πολύ και στον ψυχολογικό τομέα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ο Δημήτρης Μάνος δεν έκρυψε τη χαρά του: «Ασφαλώς και είμαι χαρούμενος. Το γκολ είναι σημαντικό για ένα επιθετικό στην ψυχολογία του. Σκόραρα στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας και θέλω να κάνω το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια, κυρίως στα επίσημα όταν έρθουν, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ».

Σε ότι αφορά την αγωνιστική εικόνα στο προχθεσινό φιλικό με την Παναχαϊκή επισήμανε: «Για μια ομάδα που κάνει μια εβδομάδα προετοιμασία, η εικόνα ήταν καλή. Έχουμε βέβαια μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και αυτό θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Στην ομάδα έχουν έρθει καλοί ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλά».

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία και τη δυναμική του νέου ΟΦΗ, που «χτίζεται» αυτές τις μέρες στο Καρπενήσι, ο νεαρός στράικερ υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, καθώς τώρα χτίζεται η ομάδα, δενόμαστε μεταξύ μας οι παίκτες και βρίσκουμε ρυθμό».

Ο προσωπικός στόχος του Δημήτρη Μάνου για την χρονιά που έρχεται είναι συνυφασμένος με αυτόν της ομάδας, απαντώντας με χιούμορ για τον αριθμό των τερμάτων που επιθυμεί να πετύχει: «Με δεκαπέντε γκολ θα είμαι καλά (γέλια)! Δεν έχει τόσο σημασία αυτό. Θέλω όσα γκολ βάλω, να είναι σημαντικά, ώστε η ομάδα να επανέλθει εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News