default-image

Οργή στην ΕΠΣΗ για την «καρατόμηση» Φουκάκη

Ποδόσφαιρο
Οργή στην ΕΠΣΗ για την «καρατόμηση» Φουκάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη οργή και αγανάκτηση υπάρχει στην ΕΠΣΗ αλλά και στο φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου για την «καρατόμηση» του Γιώργου Φουκάκη, ενώ σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ένας συμπολίτης ήταν ο ιθύνων νους γι' αυτό το γεγονός», «φωτογραφίζοντας» τον Μιχάλη Κουκουλάκη!

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ αναφέρει:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, η Επιτροπή Διαιτησίας αλλά και ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλείου εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια, οργή και αγανάκτησή τους για την καρατόμηση του μέλους μας, Γιώργου Φουκάκη, από τους πίνακες διαιτητών της Σούπερ Λίγκας.

Δυστυχώς, η άσχημη αντιμετώπιση που είχε ο Γιώργος Φουκάκης και γενικότερα η ηρακλειώτικη διαιτησία, όταν από τον περασμένο Νοέμβριο ανέλαβε τις τύχες της διαιτησίας η παρούσα ΚΕΔ/ΕΠΟ, κορυφώνεται με την καρατόμησή του από τους πίνακες.

Ένας από τους κορυφαίους διαιτητές της Κρήτης, που έκανε μεγάλη προσπάθεια, δούλεψε και δικαιώθηκε το περασμένο καλοκαίρι με την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα, ένα χρόνο αργότερα ωθείται να βιώσει την πιο δυσάρεστη στιγμή της διαιτητικής του καριέρας.

Και θλιβόμαστε ιδιαίτερα που ιθύνων νους γι' αυτό το γεγονός είναι ένας συμπολίτης, ο οποίος ευεργετήθηκε κατά το παρελθόν από την ΕΠΣ Ηρακλείου αλλά επιβεβαιώνεται η φράση «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

Η ΕΠΣ Ηρακλείου εκφράζει την απεριόριστη εμπιστοσύνη της και στήριξή της στον Γιώργο Φουκάκη και του ζητάμε να μην σκύψει το κεφάλι και να συνεχίσει με υπερηφάνεια, όπως αρμόζει στον ίδιο και στην διαιτησία που υπηρετεί…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News