Αθλητισμός

"Οι ακριβοπληρωμένοι αγνοούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο"

Καυστική δήλωση από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου με αφορμή την αδιάλλακτη στάση της Ομοσπονδίας, στο σοβαρό θέμα με τα πρόστιμα.

Μάλιστα, παραθέτει τους μισθούς της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και της ΚΕΔ, επισημαίνοντας ότι οι ακριβοπληρωμένοι της ΕΠΟ, αγνοούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά: «Τους τελευταίους μήνες το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει μάρτυρας μιας φαρσοκωμωδίας που παίζεται στην ΕΠΟ με πρωταγωνιστές τους διορισμένους της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Τα παρακάτω πρόσωπα, φερόμενα και ως εξομαλυντές και του οποίους ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού κ. Κοντονής με σε συνεργασία με τον επιτετραμμένο της FIFA  Κύπριο Πρόεδρο κ. Κουτσοκούμνη και την στήριξη μεγάλων ΠΑΕ "φύτεψαν" για να εξομαλύνουν τάχα το ελληνικό ποδόσφαιρο και που κοστίζουν ΜΗΝΙΑΙΩΣ στην ΕΠΟ τα παρακάτω ποσά έκαστος:

Γιάννης Δρόσος (πρόεδρος)   7.500 ευρώ

Νίκος Μπάρτζης (αν. πρόεδρος) 7.000 ευρώ

Ιάκωβος Φιλιππούσης (εξωτ. σύμβουλος) 7.000 ευρώ

Αλέξης Δέδες (γραμματέας)    12.500 ευρώ

Ζήσης Βρύζας (εθνικές ομάδες)  11.000 ευρώ

Σταύρος Τριτσώνης (ΚΕΔ/ΕΠΟ) 16.000 ευρώ

Μιχάλης Κουκουλάκης (ΚΕΔ/ΕΠΟ) 11.500 ευρώ

Αυτό είναι το κόστος ΠΡΟΚΛΗΣΗ της Π.Δ.Ε της ΕΠΟ όταν η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και εάν είμαστε υπερβολικοί ας μας διαψεύσουν.

Αυτοί λοιπόν είναι που οδηγούν στο θάνατο τον ερασιτέχνη παράγοντα και εκατοντάδων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και διαλύουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, με την συνεχιζόμενη άρνησή τους να γίνει ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ των χρεών προς την Ομοσπονδία.

Οι ακριβοπληρωμένοι κύριοι της ΕΠΟ κρατούν σε ομηρία εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, χωρίς να τους ενδιαφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

Εμείς οι παράγοντες τι κάνουμε?».

Σχόλια