default-image

"Κίτρινος" ο Αγραβάνης, ανανέωσε ο Μαυροειδής

Μπάσκετ
"Κίτρινος" ο Αγραβάνης, ανανέωσε ο Μαυροειδής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ανανέωση και μία προσθήκη με... μέλλον ανακοίνωσε η ΑΕΚ, που κράτησε τον Δημήτρη Μαυροειδή και υπέγραψε τον Γιάννη Αγραβάνη.

H παραμονή του Δημήτρη Μαυροειδή ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη, καθώς η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει εδώ και ημέρες να συνεχίσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους και για τρίτη χρονιά. Μαζί με την παραμονή του έμπειρου σέντερ, όμως, η "Ενωση" ανακοίνωσε παράλληλα και μία προσθήκη με.... μέλλον. Αυτή του πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Νέων, Γιάννη Αγραβάνη.

Ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ (είναι γεννηθείς στις 13/11/1998 για την ακρίβεια) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3+2 ετών με την ΑΕΚ, η οποία τον παρακολουθούσε εδώ και καιρό και αποφάσισε εν τέλει να τον κάνει δικό της. Ο νεαρός, αδερφός του Δημήτρη Αγραβάνη του Ολυμπιακού, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Δούκα, έχοντας πάντως μικρή συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 την προηγούμενη σεζόν. Ο Αγραβάνης έπαιξε σε επτά αγώνες και είχε συνολικά σε 55'10'' συμμετοχής 32 πόντους με 12/12 δίποντα, 2/3 βολές και 2/7 τρίποντα!

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που διοργανώθηκε πρόσφατα στην Κρήτη και στο οποίο η Ελλάδα κατέκτησε αήττητη το τρόπαιο, ο Αγραβάνης είχε 1,4 πόντους και 2,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, παίζοντας μόνο 4,0 λεπτά ανά αγώνα.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News