Αθλητισμός

Συνάντηση είχαν ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ για θέματα του πρωταθλήματος

Σήμερα Τετάρτη (9/8) πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον ΕΣΑΚΕ και την ΕΟΚ, με θέμα τους κανονισμούς του πρωταθλήματος ενόψει της νέας σεζόν.

Σε πολύ καλό κλίμα συζήτησαν την Τετάρτη (9/8) ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ.

Το θέμα της συνάντησης των δύο πλευρών αφορούσε στους κανονισμούς του ερχόμενου πρωταθλήματος, όπου υπήρξε κατά βάση συμφωνία, ενώ απομένουν μόλις λίγα σημεία πριν την οριστικοποίησή τους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Από πλευράς ΕΣΑΚΕ, το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Κονδύλης, ενώ από την Ομοσπονδία ήταν ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Από 'κει και πέρα, αποφασίστηκε ακόμη πως στο προσεχές διάστημα η ΕΟΚ θα συγκαλέσει νέα σύσκεψη, όπου εκτός από τον ΕΣΑΚΕ, παρούσα θα είναι και αντιπροσωπεία της ΚΕΔ.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 9 Αυγούστου ανάμεσα στην ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας, κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη, του Προέδρου του ΕΣΑΚΕ, κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου, του Γενικού Διευθυντή του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργου Κονδύλη και των νομικών συμβούλων τους με θέμα τους Κανονισμούς του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν κατά βάση και απομένει να αποσαφηνιστούν ελάχιστα σημεία των Κανονισμών πριν την οριστικοποίησή τους.

Παράλληλα, αποφασίστηκε σε άμεσο χρονικό διάστημα η ΕΟΚ να συγκαλέσει σύσκεψη με εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ και της ΚΕΔ με θέμα την βελτιστοποίηση του πρωταθλήματος».

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια