Αθλητισμός

Η Ειρήνη Βασιλείου από το Λονδίνο στην ΚΡΗΤΗ TV (video)

Η Ειρήνη Βασιλείου με τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Λονδίνου καθιερώθηκε σαν αθλήτρια αφού είχε πάρει μέρος ένα χρόνο πριν και στην Ολυμπιάδα του Ρίο.

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί αφού έφτασε και μέχρι τον χθεσινό ημιτελικό στην αγγλική πρωτεύουσα και ασφαλώς η κακή αγωνιστικά μέρα που βρέθηκε και ο χρόνος που έκανε δε μπορούν να "χαλάσουν" την εικόνα της αλλά και αυτό που πέτυχε συνολικά. Η Ηρακλειώτισα πρωταθλήτρια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV και έδειξε ικανοποιημένη με ένα χαμόγελο που τα έλεγε όλα...

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη συνολική παρουσία της στο Λονδίνο: "Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τον εαυτό μου, από το γεγονός πως βρέθηκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και από την πρόκριση στα ημιτελικά που ήταν κάτι που ήθελα πολύ"...

Για το αν είχε άγχος στον ημιτελικό: "Δεν είχα άγχος ούτε στην πρώτη κούρσα, ούτε στη δεύτερη. Βέβαια όπως είπατε κι εσείς είχα δίπλα μου πολύ μεγάλα ονόματα. Στην πρώτη κούρσα πήγαν όλα όπως τα ήθελα αλλά στη δεύτερη όχι. Δε μου βγήκε, δεν ήμουν σε καλή μέρα αγωνιστικά..."

Για την αδιαθεσία που αισθάνθηκε: "Ένιωσα απλά για λίγο μια μικρή αδιαθεσία. Αν η συνέντευξη ήταν λίγα λεπτά μετά ίσως δεν είχε συμβεί αυτό. Ήταν η κούραση και η ένταση της στιγμής. Νομίζω πως το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από ό, τι θα έπρεπε..."

Για τα "συγχαρητήρια" στη Στεφανίδη: "Ασφαλώς την είδα και της έδωσα τα συγχαρητήρια! Μπράβο στην Κατερίνα! Επίσης έδωσα τα συγχαρητήρια στον Τσάκωνα για την πρόκρισή του στον ημιτελικό!"

Για τη Μαρία Μπελιμπασάκη: "Μαθαίνω από εσάς για την πρόκριση της Μαρίας! Μπράβο της (της μεταφέραμε τα νέα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης...)

Για τη συνέχεια: "Τώρα είναι 2017 και είναι νωρίς να μιλήσω για το 2018. Πρέπει να ξεκουραστώ και σωματικά και ψυχολογικά. Βάζω αρχικά μικρούς στόχους και προσπαθώ να τους υλοποιώ για να πηγαίνω παραπάνω. Όταν έρθει η ώρα θα κάτσουμε με τον προπονητή μου να μιλήσουμε για τη συνέχεια. Θέλω να έχω υγεία και θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον και τα καλά σας λόγια!"

Συνέντευξη:  Γιώργος Μιμίκος

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη της Ειρήνης Βασιλείου στην ΚΡΗΤΗ TV

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια