default-image

ΕΠΣΗ: Ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις!

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεσηκωμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με την ΕΠΣΗ, τα σωματεία και τους παράγοντες να ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις σχετικά με το θέμα των προστίμων.

Η ΕΠΣΗ με επιστολή της προς την ΕΠΟ εγγυήθηκε ότι θα δοθούν τα χρήματα των σωματείων μέσα από τις διασφαλισμένες επιχορηγήσεις που είναι να λάβει η Ένωση. Ωστόσο υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση για το γεγονός ότι η Ομοσπονδία έχει δείξει μέχρι σήμερα μεγάλη αναλγησία στο ζήτημα και ουσιαστικά κρατά ομήρους δεκάδες ποδοσφαιριστές, που δεν μπορούν ούτε να αποδεσμευτούν αλλά ούτε και να πάρουν μεταγραφή στα σωματεία που έχουν οφειλές στην Ομοσπονδία. Την ίδια ώρα ρυθμίσεις για χρέη εκατομμυρίων ευρώ γίνονται στις ΠΑΕ όμως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν τυγχάνει της ίδιας αντιμετώπισης.

Η ΕΠΣΗ μαζί με τα σωματεία, τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται να αντιδράσουν δυναμικά από τη στιγμή που η ΕΠΟ δεν κατανοεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχής των σωματείων στα τοπικά πρωταθλήματα ολοκληρώνεται αύριο και οι πιέσεις εντείνονται για να βρεθεί λύση στο ζήτημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News