default-image

Τουρνουά θεσμός το Σάββατο στις Αρχάνες

Ποδόσφαιρο
Τουρνουά θεσμός το Σάββατο στις Αρχάνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γήπεδο στολίδι των Αρχανών, όπου αυτή την περίοδο γίνονται και εργασίες για την ανάπλαση του βοηθητικού αγωνιστικού χώρου, στρέφονται για άλλη μία χρονιά τα βλέμματα του καλοκαιριού.

Το προσεχές Σάββατο 12 Αυγούστου διοργανώνει ένα τουρνουά που έχει γίνει θεσμός για το σωματείο και για 13η χρονιά ο Γιούχτας θα τιμήσει τον ευεργέτη του. Πρόκειται για το 13ο «Μαρκομιχελάκειο τουρνουά», για να τιμηθεί η μνήμη του γιατρού Μιχαήλ Μαρκομιχελάκη, που ήταν εκείνος που δώρισε την έκταση για να δημιουργηθεί το γήπεδο Αρχανών στη θέση που τώρα βρίσκεται.

Φιλοξενούμενοι του οικοδεσπότη Γιούχτα στην φετινή διοργάνωση θα είναι δύο ιστορικές ομάδες του Ηρακλείου, που θα εκπροσωπήσουν την πόλη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ο ΠΟΑ και ο Ηρόδοτος, ενώ οι διοργανωτές ανακοίνωσαν και το πρόγραμμα των αγώνων.

Στις 17:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας Γιούχτας-Ηρόδοτος με τον οποίο θα ανοίξει η αυλαία του τουρνουά και στις 18:00 θα ακολουθήσει ο αγώνας ΠΟΑ-Ηρόδοτος. Τελευταία αναμέτρηση είναι στις 19:00, μεταξύ του Γιούχτα και του ΠΟΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News