Αθλητισμός

Κρασανάκης: Η θέση που έχω έχει προοπτική

«Το να δουλέψω στην ομάδα του ΟΦΗ είναι για μένα μια πρόταση με μεγάλη προοπτική. Είναι μια θέση με ευθύνη και υποχρεώσεις», τονίζει μεταξύ άλλων με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ΠΑΕ ο Βασίλης Κρασανάκης.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΟΑ επισημαίνει ακόμα: «Πείστηκα από τα όσα μου είπαν οι άνθρωποι της ομάδας για το πλάνο τους και την σημασία να συνεχιστεί η δουλειά που έχει ξεκινήσει στην δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ, για την ανάδειξη παικτών για την πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Θα πρέπει να πω ότι διαδέχομαι ένα σπουδαίο προπονητή τον Βασίλη Πλεσίτη, ο οποίος είχε μια ιδιαίτερα πετυχημένη παρουσία στην ομάδα. Στόχος μας είναι και εμείς, εγώ και ο συνεργάτης μου Κώστας Παντζαρίδης, αλλά και το υπόλοιπο τιμ ανθρώπων που θα είναι δίπλα μας, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προετοιμάσουμε παιδιά για την πρώτη ομάδα. Θέλω να πω ακόμη ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου, έπαιξε η παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Είναι ένας προπονητής που εκτιμώ ιδιαίτερα και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στην ανάδειξη νέων παικτών».

Η προετοιμασία της Κ19 του ΟΦΗ θα ξεκινήσει την Παρασκευή (6μμ), στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου έχει προγραμματιστεί η  πρώτη της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια