default-image

Ζητούμενο η οικονομική στήριξη στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ζητούμενο η οικονομική στήριξη στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το οικονομικό βρέθηκε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στη σημερινή άτυπη γενική συνέλευση ο πρόεδρος, Φώτης Τσάλος, ζήτησε τη συμπαράσταση των μετόχων για να συνεχιστεί η προσπάθεια, αναφέροντας μάλιστα ονομαστικά όσους έχουν τηρήσει τις δεσμεύσεις της συνέλευσης στις 24 Ιουλίου.

«Σας ζητώ να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια που οι ίδιοι ξεκινήσατε πριν από δυο χρόνια στον ΟΦΗ. Σταθείτε δίπλα μου, ώστε να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει» ανέφερε ο κ. Τσάλος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ενώ ευχαρίστησε προσωπικά τους κ.κ.  Μηνά Χαλκιαδάκη, Αντίπα Σηφάκη, Αντώνη Καράτζη, Μανόλη Ορφανάκη, Μανόλη Κουμαντάκη, Βασίλη Ζηδιανάκη, Γιάννη Βάβουλα, Μιχάλη Μυλωνάκη, οι οποίοι όπως είπε «έχουν ανταποκριθεί στα όσα είχαν δεσμευτεί για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας και στα όσα είχαμε αποφασίσει στη Γενική Συνέλευση της 24ης Ιουλίου».

Αντίθετα ο κ. Τσάλος, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του, για όσους δεν έχουν  ανταποκριθεί ακόμη και εξέφρασε την ευχή αυτό να γίνει άμεσα, καθώς η ομάδα έχει σημαντικές οικονομικές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλυφθούν.«Έχω ήδη βάλει ένα πολύ σημαντικό ποσό, σε σχέση με τα χρήματα που έχω πει ότι θα βάλω και θα πρέπει άμεσα, να μπει ένα ακόμη σημαντικό ποσό, για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει χωρίς προβλήματα».

Τις επόμενες μέρες θα έχει συναντήσεις με ένα προς ένα, με  τους μετόχους που δεν έχουν ανταποκριθεί ακόμη, προκειμένου, να ξεκαθαρίσει το τι μπορεί να περιμένει από αυτούς.

Αυτή ήταν και μια απόφαση που ελήφθη στην Γ.Σ. στην οποία συμφώνησαν όλοι. Ακόμη, ενημέρωσε για τις μεταγραφές που έχουν γίνει, το σχεδιασμό του Νίκου Παπαδόπουλου και μετέφερε την εκτίμηση, του τεχνικού επιτελείου, ότι ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει φέτος μια ομάδα, που μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των φιλάθλων και να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.

Ο κ. Τσάλος στην άτυπη Γενική Συνέλευση ενημέρωσε τους μετόχους για τις κινήσεις που έχει κάνει, τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα, αλλά και τις επαφές για χορηγίες.

Κόμη, έκανε αναφορά στα εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα τεθούν άμεσα σε κυκλοφορία και τόνισε την σημασία ώστε ο κόσμος του ΟΦΗ να στηρίξει την προσπάθεια και να ενισχύσει την ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News