default-image

Η αμαζόνα Μυρτώ Κουβάτση κατακτά την Ευρώπη!

Σπορ
Η αμαζόνα Μυρτώ Κουβάτση κατακτά την Ευρώπη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μυρτώ Κουβάτση μια αμαζόνα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας, εκπροσωπεί την Ελλάδα στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Εφήβων στις 9-13 Αυγούστου στην Ολλανδία.

 

Η κρητικιά αμαζόνα με πείσμα και τόλμη παρά το φόρτο των μαθημάτων κατάφερε να προπονείται σκληρά όλο το χρόνο και να συμμετέχει σε αγώνες διεκδικώντας έτσι μια θέση στην Εθνική ομάδα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Με τα ελληνικά χρώματα λοιπόν αγωνίστηκε και κατέκτησε το χρυσό στο ομαδικό εφήβων, στους Βαλκανικούς αγώνες που έγιναν στην Κροατία τον Ιούλιο. Κερδίζοντας έτσι την πρόκριση για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες Εφήβων στην Ολλανδία.

 

Οι προπονητές της κ. Αντώνης Βράγκος και Χριστίνα Σαχίνογλου δήλωσαν ότι το άλογο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ότι η Μυρτώ έχοντας πρόσφατα την εμπειρία των Βαλκανικών Αγώνων είναι έτοιμη με πολύ καλή ψυχολογία για τον στίβο των Πανευρωπαϊκών.

 

Το ΔΣ του αθλητικού ιππικού σωματείου «Ιππική Ακαδημία Κρήτης» δήλωσε : «Ευχόμαστε στην Μυρτώ & το άλογο της Grossino M «Καλή Επιτυχία» καθώς ΔΣ, αθλητές και μέλη νιώθουμε υπερήφανοι για τη μοναδική ελληνική συμμετοχή σε αυτό τον σπουδαίο και σημαντικό αγώνα».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News