Αθλητισμός

Έφτασε στο Καρπενήσι ο ΟΦΗ

Oι παίκτες του ΟΦΗ, θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση, το απόγευμα της Δευτέρας

Έφτασε στο Καρπενήσι ο ΟΦΗ, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Αυγούστου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
 
 
Στο διάστημα αυτό, ο ΟΦΗ θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, με την Παναχαϊκή (9/8), τα Τρίκαλα (12/8) και τον Κισσαμικό (16/8).
 
 
Σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, οι παίκτες του ΟΦΗ, θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση, το απόγευμα της Δευτέρας (7/8). Η αποστολή του ΟΦΗ διαμένει στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ.


O Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την ομάδα που χτίζει, για τις μεταγραφές και έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο του ΟΦΗ.
 
 
Για την προετοιμασία στο Καρπενήσι:
«Είναι μια διαδικασία που είναι πολύ σημαντική για μας και για κάθε ομάδα. Δεν είναι μόνο η δουλειά που θα κάνουμε. Είναι οι παίκτες, να μείνουν μόνοι τους, να φτιάξουμε πραγματικά μια ομάδα. Να γνωριστούν οι νέοι με τους παλιούς. Να δουλέψουμε, να παίξουμε τα φιλικά μας. Είναι δώδεκα σημαντικές μέρες. Εύχομαι οι παίκτες να μην έχουν προβλήματα και να βγάλουν αυτό το στάδιο της προετοιμασίας υγιείς. Είναι σημαντικό να δουλέψει η ομάδα επαγγελματικά, γιατί από όσο ξέρω πέρσι δεν έγινε αυτό στην προετοιμασία. Για μένα όμως είναι πολύ σημαντικό, για να γίνουμε ομάδα. Να δεθούν οι παίκτες μεταξύ τους».
 
 
Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις: «Έχουν μείνει λίγες ακόμη μεταγραφικές κινήσεις. Χρειαζόμαστε 1-2 παίκτες ακόμη στον άξονα μας. Θα προσέξουμε πολύ αυτές τις επιλογές. Το ιδανικό είναι να γυρίσουμε πλήρεις. Αλλά αυτό θα το δούμε τις επόμενες ημέρες».
 
 
Για την τελευταία μεταγραφή του Παπατόλιου: «Έχουμε πάρει αρκετούς νέους παίκτες και δίνουμε και ευκαιρίες σε παιδιά από την δεύτερη ομάδα. Είναι ένα παιδί που έχει εμπειρία. Εχει παίξει στην κατηγορία. Θα μας βοηθήσει και θα υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα. Εκεί στον άξονα θα πάρουμε και άλλο παίκτη».
 
 
Για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος:
«Ευχής έργον είναι το πρωτάθλημα να ξεκινήσει εκεί που λένε, στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου. Όλοι οι παίκτες έμειναν αρκετό καιρό χωρίς προπόνηση, από το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα μας θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος, που εύχομαι να ξεκινήσει τότε».
 
 
Ένα μήνυμα για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό φαίνεται από τις πρώτες μέρες. Ομάδα με ποιότητα και καλούς παίκτες. Παίκτες σε πολλούς από τους οποίους, ο ΟΦΗ μπορεί να στηριχθεί τα επόμενα χρόνια και στη Σούπερ Λίγκ. Είναι πολύ ικανοποιημένος από αυτό που βλέπω, στις λίγες μέρες που είμαστε μαζί. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για παίκτες, που τους  έχουμε εμπιστοσύνη».
 

Σχόλια