Αθλητισμός

Eβδομάδα εξελίξεων στον Εργοτέλη

Ο Χρήστος Μπάτζιος αναμένεται να συνεχίσει να φορά και τη νέα σεζόν τη φανέλα του Εργοτέλη

Το σαββατοκύριακο έγινε… σχεδιασμός επί χάρτου στον Εργοτέλη, με την παρουσία στο Ηράκλειο του Γιώργου Τουντζάρη και η εβδομάδα που ξεκινά είναι δεδομένο ότι θα φέρει σημαντικές εξελίξεις.

Ο Γιώργος Τουντζάρης σε συνεργασία με τον Σταύρο Λαμπράκη, τον Γιάννη Ράλλη και άλλα στελέχη του συλλόγου έθεσαν στο τραπέζι όλα τα ζητήματα, οργανωτικά και αγωνιστικά και πλέον αναμένεται στο Ηράκλειο ο Μαγκέντ Σαμί για να παρθούν αποφάσεις για την ομάδα.

Ο Αιγύπτιος επενδυτής αναμένεται το βράδυ της Τρίτης και από Τετάρτη είναι δεδομένο ότι ο σχεδιασμός του Εργοτέλη θα μπει σε φάση υλοποίησης. Να τονίσουμε ότι ο Σαμί θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση και δεν αποκλείεται να συνδυάσει την παρουσία του στην ομάδα με άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Γι' αυτό και τα γραφεία του Εργοτέλη θα αποκτήσουν νέα έδρα εκτός Μαρτινέγκο. Στόχος είναι η προετοιμασία να ξεκινήσει την μεθεπόμενη Τετάρτη 16 Αυγούστου άρα πρέπει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, πέρα από τον προπονητή, να έχει κλείσει και το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ.

Αναφορικά με το νέο τεχνικό ηγέτη, επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για ονόματα που γνωρίζουν την κατηγορία (Αναστόπουλος, Αμανατίδης, Βοσνιάδης), όμως δεν αποκλείεται να ακολουθηθεί η λύση ξένου προπονητή.

Άλλωστε επιθυμία της νέας διοίκησης είναι να υπάρξουν και αρκετοί ξένοι παίκτες και γι' αυτό γίνονται επαφές με κάποιους που αγωνίζονται στη Λιρς, ομάδα που επίσης διοικεί η οικογένεια Σαμί, για να φορέσουν τη φανέλα του Εργοτέλη.

Από τους περσινούς παίκτες σχεδόν δεδομένη μοιάζει η παραμονή του Χρήστου Μπάτζιου, καθώς και ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα του Ηρακλείου ενώ υπάρχουν και μεταγραφικοί στόχοι όπως οι Μπουρσέλης και Ροβίθης.

Σχόλια