default-image

Η Κρήτη πρωταγωνίστρια στη συγχρονισμένη κολύμβηση

Σπορ
Η Κρήτη πρωταγωνίστρια στη συγχρονισμένη κολύμβηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την 6η θέση στον Τελικό του Σόλο, στην κατάταξη της COMEN (συνολικά μαζί και με τις φιγούρες) κατέκτησε η εκπρόσωπος της Ελλάδας Βιργινία Γεωργιουδάκη το μεσημέρι της Κυριακής, τελευταίας ημέρας του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης Κολύμβησης στη Μελχάντα της Πορτογαλίας...

Η νεαρή (14χρονη) Κρητικιά (μικρότερη απ' όλες τις συμμετέχουσες στον τελικό) βαθμολογήθηκε με 73,2668 β. στο ελεύθερο πρόγραμμα του Τελικού και μαζί με τις Φιγούρες (72,4400 β.) συγκέντρωσε ένα σύνολο 145,7068 β. που την κατατάσσει 6η στην COMEN και 10η στην κατάταξη της ΟΠΕΝ.

Το χρυσό μετάλλιο στην ΟΠΕΝ πήρε η Ρωσίδα Μπαλζόβα και στην COMEN η Ισπανίδα Χιμένο.

* Την 5η θέση στον Τελικό του ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου, συμπεριλαμβανομένων και των Φιγούρων στη συνολική βαθμολογία, κατέκτησαν οι Ελληνίδες εκπρόσωποι με κρητικό δίδυμο! Οι Βιργινία Γεωργιουδάκη - Κρυσταλένια Γιαλαμά (αναπλ. Αναστασία Κουτσελίνη) βαθμολογήθηκαν στο ελεύθερο πρόγραμμα στον Τελικό του Ντουέτου με 72,5332β.  και παρά το γεγονός ότι ήταν 6ες πίσω από το Ισραήλ (74,5668 β.), είχαν πάρει νωρίτερα πολύ καλύτερη βαθμολογία στις Φιγούρες από τις Ισραηλινές (71.7511 β. έναντι 68.6489 β.) κι έτσι με συνολική βαθμολογία 144,2843 β. κατετάγησαν 5ες στην τελική κατάταξη της COMEN και 8ες στην ΟΠΕΝ.

Το χρυσό μετάλλιο στην COMEN πήρε το ισπανικό Ντουέτο και στην ΟΠΕΝ το ρωσικό.

* Την 5η θέση πήρε η Εθνική μας και στον Τελικό του Κόμπο αργά το βράδυ της Παρασκευής!

Κρυσταλένια Γιαλαμά και Μαρία Σφακιανάκη από τον Ωρίωνα και η Βιργινία Γεωργιουδάκη του ΚΟΗ είχαν ξεχωριστή παρουσία μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια και βαθμολογήθηκαν με 72,6000 βαθμούς!

Έτσι κατετάγησαν 5ες ανάμεσα στις ομάδες που μετέχουν στη Μεσογειακή Ομοσπονδία (12 συμμετοχές στον Τελικό) και 7ες στη γενική κατάταξη της ΟΠΕΝ της διοργάνωσης (17 συμμετοχές στον Τελικό, δεν έγινε Προκριματικός).

Το χρυσό μετάλλιο στην COMEN κατάταξη κατέκτησε η Ισπανία και στην ΟΠΕΝ η Ρωσία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News