Αθλητισμός

"Ευχαριστώ τους Έλληνες που ξενύχτησαν!"

Τα συγκινητικά λόγια της Κατερίνας χθες μετά τον θρίαμβό της στο Λονδίνο

Η μεγάλη Αικατερίνη Στεφανίδη δεν παρέλειψε χθες μετά τον θρίαμβό της στο Λονδίνο να ευχαριστήσει τους Έλληνες φιλάθλους που έμειναν ξύπνιοι προκειμένου να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της, ενώ ξεκαθάρισε πως η αγάπη που παίρνει αποτελεί κάτι πολύ σημαντικό για αυτήν καθώς έτσι ο τα αθλήματα του στίβου παίρουν την δημοσιότητα που αξίζουν και χρειάζονται...

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το χρυσό μετάλλιο:

«Ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη. Πιο σημαντικό είναι ότι έκανα Πανελλήνιο και Παγκόσμιο ρεκόρ για φέτος, καθώς αυτό δείχνει πως βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση όταν πρέπει. Ήταν μεγάλο βήμα ότι πέρασα το 4.91. Περίμενα αρκετή ώρα να ξεκινήσω. Το πιο δύσκολο είναι στο 4.65-4.75. Εκεί ήταν το πιο δύσκολο. Ήμουν λίγο τυχερή στο 4.82, ευτυχώς όμως πήδηξα παραπάνω για να μην έχουμε να λέμε».

Για την αντίπαλο της την Σάντι Μόρις:

«Η Σάντι (σ.σ. Μόρις) δεν έχει κάνει πολύ καλή σεζόν. Ήξερα ότι με αυτή θα αγωνιστώ. Δεν έβλεπα τα άλματα της. Όταν έριξε τον πήχη στο 4.82 σκέφτηκα ότι μου έδωσε την ευκαιρία και αναγκάστηκε να πάει στο 4.89.Ήρθα εδώ για μια πιο μεγάλη επίδοση. Ήλπιζα ότι θα με πιέσει κάποια αθλήτρια λίγο περισσότερο. Ακόμα και στο 5.02 τα άλματα του ήταν καλά».

Για το αν έχει αντιληφθεί σε τι επίπεδο βρίσκεται:

«Όταν γίνεται κάτι καλό πάντα σκέφτομαι τον επόμενο αγώνα. Δεν καταλαβαίνω σε τι επίπεδο έχω φτάσει. Ίσως επειδή εξακολουθώ να αγωνίζομαι και να έχω άγχος. Ήρθα εδώ με σκοπό να κάνω ένα καλό αγώνισμα. Κατά τα άλλα όλα ήταν ήρεμα».

Για την αγάπη του κόσμου:

«Μετά το Άμστερνταμ έχω δεχθεί πολύ αγάπη και αυτό δίνει δημοσιότητα στο στίβο, κάτι που το χρειαζόμαστε. Σας ευχαριστώ που μείνατε ξύπνιοι και πάλι αλλά και για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας».

Σχόλια