default-image

Ειρήνη Βασιλείου: Ευχαριστώ την οικογένειά μου

Life
Ειρήνη Βασιλείου: Ευχαριστώ την οικογένειά μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην οικογένειά της αφιέρωσε η Ειρήνη Βασιλείου τη μεγάλη της επιτυχία, να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμιου Πρωταθλήματος Στίβου...

Αναλυτικά είπε: "Είχα πολύ καθαρό μυαλό και έκανα τα περάσματα όπως ακριβώς τα ήθελα. Δε με επηρέασε που ήταν δίπλα μου η Φίλιξ είχα υπολογίσει ότι θα με περάσει γρήγορα, αλλά η κούρσα ήταν τρομερή. Και μόνο που την είχα δίπλα μου ήταν τρομερό το συναίσθημα».

Να σημειωθεί ότι το 52.61 που έκανε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον πρωινό προκριματικό έγινε με τη θερμοκρασία να είναι στους 18 βαθμούς. «Ένιωθα λίγο κρύα τα πόδια μου και τώρα κρυώνω αρκετά (στη μεικτή ζώνη)» δήλωσε και τόνισε: «Το μόνο που ήθελα σήμερα ήταν να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Έχει έρθει όλη η οικογένεια μου στο Λονδίνο για να με δει και ήθελα πολύ να τους ευχαριστήσω. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα με τραυματισμούς που με κράτησαν πίσω και σήμερα πραγματικά απόλαυσα την κούρσα. Στον ημιτελικό θα κάνω το ίδιο. Θα τρέξω και ότι βγει. Θέλω να το απολαύσω γιατί είχα πολύ δύσκολη χρονια."

Πηγή: www.sportsfeed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News