Αθλητισμός

Με 25 παίκτες ο ΟΦΗ στο Καρπενήσι

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ στο ΒΑΚ και αύριο η ομάδα αναχωρεί για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο.
 

Ο ΟΦΗ στο Καρπενήσι θα παραμείνει μέχρι τις 19 Αυγούστου και στο διάστημα αυτό, θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με Παναχαϊκή (9/8), Τρίκαλα (12/8) και Κισσαμικό (16/8).
 

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν 25 ποδοσφαιριστές:
 

TΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
 

Γιώργος Στρέζος
Γιάννης Δερμιτζάκης
Μανώλης Παπαδάκης
Γιάννης Παναγιώτου
 

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
 

Μανώλης Φαζός
Γιάννης Κοιλιάρας
Δημήτρης Κομεσίδης
Δημήτρης Σιώπης
Μανώλης Μονιάκης
Νίκος Ζιαμπάρης
Γιάννης Ποτουρίδης
Μανόλης Μπολάκης
Παναγιώτης Νηστικάκης
 

ΜΕΣΟΙ
 

Ανέστης Νάστος
Αγγελος Χαντί
Μάριο Μάρτος
Βαγγέλης Πλευράκης
Γιώργος Κοντογιάννης
Νίκος Πουρτουλίδης
 

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
 

Αλέξης Περογαμβράκης
Δημήτρης Μάνος
Μάριος Ογκμποε
Νίκος Κουσκουνάς
Σέρτζιο Λεάλ
Αρμίτσε Ορτέγκα
 

Στην αποστολή του ΟΦΗ που μεταβαίνει το Καρπενήσι μεταβαίνουν συνολικά 35 άτομα, μαζί με ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, φυσικοθεραπευτές κ.λ.π) ενώ θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο "MONTANA".
 

*Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχει και ένα ακόμη παίκτης της Κ19 του ΟΦΗ, ο Παναγιώτης Νηστικάκης (1998), ο οποίος μετείχε στις προπονήσεις του ΟΦΗ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
 

*Ο Μανόλης Περδίκης (1999) ο οποίος επίσης συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ, δεν βρίσκεται στην αποστολή, ωστόσο μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι θα συνεχίσει τις προπονήσεις με την ανδρική ομάδα, με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου και θα αγωνίζεται στην Κ19 του ΟΦΗ.
 

*Με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ, ο 19χρονος μέσος Στέλλιος Μανιαδής θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
 

Σχόλια