default-image

Με 25 παίκτες ο ΟΦΗ στο Καρπενήσι

Ποδόσφαιρο
Με 25 παίκτες ο ΟΦΗ στο Καρπενήσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ στο ΒΑΚ και αύριο η ομάδα αναχωρεί για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο.

 

Ο ΟΦΗ στο Καρπενήσι θα παραμείνει μέχρι τις 19 Αυγούστου και στο διάστημα αυτό, θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με Παναχαϊκή (9/8), Τρίκαλα (12/8) και Κισσαμικό (16/8).

 

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν 25 ποδοσφαιριστές:

 

 

Γιώργος Στρέζος

Γιάννης Δερμιτζάκης

Μανώλης Παπαδάκης

Γιάννης Παναγιώτου

 

 

Μανώλης Φαζός

Γιάννης Κοιλιάρας

Δημήτρης Κομεσίδης

Δημήτρης Σιώπης

Μανώλης Μονιάκης

Νίκος Ζιαμπάρης

Γιάννης Ποτουρίδης

Μανόλης Μπολάκης

Παναγιώτης Νηστικάκης

 

 

Ανέστης Νάστος

Αγγελος Χαντί

Μάριο Μάρτος

Βαγγέλης Πλευράκης

Γιώργος Κοντογιάννης

Νίκος Πουρτουλίδης

 

 

Αλέξης Περογαμβράκης

Δημήτρης Μάνος

Μάριος Ογκμποε

Νίκος Κουσκουνάς

Σέρτζιο Λεάλ

Αρμίτσε Ορτέγκα

 

Στην αποστολή του ΟΦΗ που μεταβαίνει το Καρπενήσι μεταβαίνουν συνολικά 35 άτομα, μαζί με ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, φυσικοθεραπευτές κ.λ.π) ενώ θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο "MONTANA".

 

*Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχει και ένα ακόμη παίκτης της Κ19 του ΟΦΗ, ο Παναγιώτης Νηστικάκης (1998), ο οποίος μετείχε στις προπονήσεις του ΟΦΗ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

 

*Ο Μανόλης Περδίκης (1999) ο οποίος επίσης συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ, δεν βρίσκεται στην αποστολή, ωστόσο μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι θα συνεχίσει τις προπονήσεις με την ανδρική ομάδα, με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου και θα αγωνίζεται στην Κ19 του ΟΦΗ.

 

*Με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ, ο 19χρονος μέσος Στέλλιος Μανιαδής θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News