default-image

Αναζητούν επιθετικό στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Αναζητούν επιθετικό στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε χθες να «μαντρώσει» τους παίκτες του σε ξενοδοχείο από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα, προκειμένου να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από το υπάρχον ρόστερ, στην ΑΕΚ φαίνεται πως το έχουν πάρει απόφαση να κάνουν τουλάχιστον μία μεταγραφή.

Ειλημμένη απόφαση αποτελεί η ενίσχυση με έναν σέντερ φορ, που θα προσφέρει στην ομάδα το εύκολο γκολ και αυτό δεν σχετίζεται-όπως φαίνεται-με την παραμονή ή όχι του Ούγκο Αλμέιδα. Το στοιχείο αυτό είναι εμφανές πως λείπει από τα πρώτα φιλικά και φυσικά φάνηκε και στους δύο αγώνες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Μάρκο Λιβάγια δεν έχει κατορθώσει, τουλάχιστον μέχρι τώρα, να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα παρά τη δεδομένη ποιότητά του και αναζητείται ένας παίκτης που θα… κουνάει τα αντίπαλα δίχτυα. Η ευκταία περίπτωση για την «Ένωση» θα ήταν ο Σέρχιο Αραούχο, που έχει αποδεδειγμένα επαφή με το γκολ και ταυτόχρονα θα χρειαζόταν ελάχιστο χρόνο προσαρμογής, ωστόσο πρόκειται για μία υπόθεση που θέλει χρόνο και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως έστω και την ύστατη στιγμή η Λας Πάλμας θα τον κάνει διαθέσιμο.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα «μέτωπα», όλα θα εξαρτηθούν από τις υποθέσεις του Γιάκομπ Γιόχανσον και Πατίτο Ροντρίγκες. Με τον Σουηδό μέσο θα γίνει επαφή για την επέκταση του συμβολαίου του και μια τελική πρόταση, που αν δεν γίνει δεκτή, τότε αναμένεται να πωληθεί και θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του. Με τον δεύτερο, είναι σαφές πως δεν είναι στα πρώτα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ, ο ίδιος έχει «χαλαστεί» από την πρόταση για μειωμένες αποδοχές και αν βρει ομάδα που να καλύπτει τις φιλοδοξίες και κυρίως το κασέ του μπορεί να αποχωρήσει, με το κενό στη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού να καλύπτεται με νέα προσθήκη.

Σχετικά με τη θέση του τερματοφύλακα, δεν προκύπτει από κάπου πως στην ΑΕΚ έχει τεθεί ζήτημα απόκτησης ενός ακόμη γκολκίπερ. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως δεν έχει νόημα να γίνει προσθήκη ενός έτοιμου παίκτη για να γίνει βασικός στην εστία της ομάδας, από τη στιγμή που έχει γίνει μια σημαντική επένδυση στους Μπάρκα, Ανέστη και Τσιντώτα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News