Αθλητισμός

Οι οργανωμένοι του ΟΦΗ τίμησαν το πόλο για την άνοδο (vid., pics)

Την επιβράβευση της επιτυχίας του για την άνοδο στην Α1 γνώρισε χθες το τμήμα πόλο του ΟΦΗ. Μέλη της ομάδας παρουσία του Γιάννη Δανδάλη , του έφορου του τμήματος Μιχάλη Σπαγουλάκη και του γενικού γραμματέα του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Σπυριδάκη βρέθηκαν προσκεκλημένοι των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ «Snakes» στα γραφεία της  «Θύρα 4, στο «Γεντί Κουλέ».

Ήταν μία ωραία πρωτοβουλία στην οποία όσοι βρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την απόλυτα επιτυχημένη χρονιά που ολοκληρώθηκε αλλά και για την πρόκληση της Α1 όπου τα δεδομένα αλλάζουν άρδην…

Από την ομάδα ευχαρίστησαν τους οργανωμένους για την ηχηρή παρουσία τους κυρίως στο καθοριστικό παιχνίδι με το Νηρέα Γέρακα στο κολυμβητήριο Ηρακλείου και τους ζήτησαν να τους βοηθήσουν με τον τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν στην προσπάθεια που θα επιχειρήσει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, μετατρέποντας το κολυμβητήριο του Λίντο σε μία από τις πιο ισχυρές έδρες της κατηγορίες.  

Η βραδιά είχε έντονα ασπρόμαυρο χρώμα με συνθήματα, βεγγαλικά και βέβαια το απαραίτητο μπάρμπεκιου.

Οι συνδεσμίτες έδωσαν στους πολίστες του ΟΦΗ από ένα μπλουζάκι του συνδέσμου, ενώ οι πολίστες με τη σειρά τους,  τους χάρισαν ένα σκουφάκι και μια μπάλα, που θα κοσμούν τα γραφεία των «Snakes» για να θυμούνται την ιστορική επιτυχία του τμήματος πόλο του ΟΦΗ!

«Ευχαριστούμε τα παιδιά για την υπέροχη βραδιά. Μας βοήθησαν στα κρίσιμα παιχνίδια που δώσαμε στο κολυμβητήριο με τη φωνή τους τη στήριξη τους και την υποδειγματική συμπεριφορά τους. Τους θέλουμε δίπλα μας και του χρόνου. Ένας ΟΦΗ με γεμάτο κολυμβητήριο, θα είναι μια δύναμη για την Α1 πόλο», τονίζει ο επικεφαλής του τμήματος πόλο του ΟΦΗ, Μιχάλης Σπαγουλάκης.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πετρούτσου

Σχόλια