default-image

Αποκλεισμός με δεύτερη ήττα για Πανιώνιο

Ποδόσφαιρο
Αποκλεισμός με δεύτερη ήττα για Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτισε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο Πανιώνιος που έχασε με 1-0 στη Νέα Σμύρνη από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι «κυανέρθυροι» έψαχναν το γκολ που θα ισοφάριζε το σκορ του πρώτου αγώνα, είχαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά τελικά… πληγώθηκαν σε μια ανύποπτη φάση.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από σκληρές μονομαχίες και όχι ιδιαίτερες ευκαιρίες για γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο μέσα στο γήπεδο με τον Πανιώνιο να απειλεί χάρη σε σουτ των Βλάχου και Γεσίλ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το δεύτερο ημίχρονο, ειδικά στην αρχή. Οι Νεοσμυρνιώτες περίμεναν την Μακάμπι να επιτεθεί για να την πιάσουν στον... ύπνο. Έκαναν μία καλή ευκαιρία στο 54' με σουτ του Χατζισαφί που όμως απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Δυστυχώς για τον Πανιώνιο η κόπωση και τα λάθη κυρίως στο χώρο του κέντρου έδωσαν "αέρα" στην Μακάμπι η οποία έψαχνε το γκολ για να "κλειδώσει" την πρόκριση, εκμεταλλευόμενη τη νίκη στο πρώτο ματς στο Ισραήλ.

Πράγματι, το γκολ ήρθε και μάλιστα με άσχημο τρόπο για τους "κυανέρυθρους" καθώς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 78' ο Κόρμπος σκόραρε στο τέρμα της ομάδας του. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι και ο Πανιώνιος αποκλείστηκε από το Europa League.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Οικονόμου (12'΄λ. τρ. Σταυρόπουλος), Μπανανά, Χατζισαφί, Σαββίδης, Κόρμπος, Λάμπρου (73' Ντουρμισάι), Μασούντ, Μασούρας (86' Γλυνός), Γεσίλ.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Τζόρντι Κρόιφ): Ράικοβιτς, Σπούνγκιν, Τίμπι, Μπεν Χαΐμ, Νταβιντζάντα, Μπατόκιο (76' Ντορ Μίχα), Γκολάσα (88' Ρίκαν), Γεΐνι, Σούνφελντ, Ατζίλι, Κιάρτανσον (83' Πέρετζ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News