Αθλητισμός

Με δυναμική και φέτος ο ΠΟΑ!

To Ατσαλένιο έχει αποκτήσει και πάλι ζωή, με τον ΠΟΑ να ξεκινά την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, παράλληλα με τις θυγατρικές ομάδες του Κεραυνού και του Ερμή Ατσαλένιου, που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα.
 
 
Στο τιμόνι πλέον του ΠΟΑ βρίσκεται ένας προπονητής, ο Μανόλης Σουτζής, που δέθηκε με την ομάδα για μία πενταετία φορώντας τη φανέλα της στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα ενώ για άλλη μία σεζόν τηρήθηκε η φιλοσοφία της αξιοποίησης γηγενών ποδοσφαιριστών, τόσο των πιο έμπειρων όσο και των νεότερων ταλέντων, που έχουν προωθηθεί από τις ομάδας υποδομής.
 
 
Μιλώντας στη «Νέα Κρήτη» ο Μανόλης Σουτζής τόνισε ότι θα προσπαθήσει να δώσει το καλύτερο για την ομάδα, όπως έκανε και ως ποδοσφαιριστής: «Φόρεσα τη φανέλα του ΠΟΑ για πέντε χρόνια, τα οποία θεωρώ ότι ήταν και τα καλύτερα. Ήταν μια τρομερή ομάδα για τα κρητικά δεδομένα που άξιζε να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία. Νιώθω πολύ όμορφα συναισθήματα που βρίσκομαι στο γνώριμο περιβάλλον του Ατσαλένιου. Όπως ως παίκτη πάντα έκανα το καλύτερο για την ομάδα, το ίδιο θα κάνω και τώρα από τη θέση του προπονητή».
 
Πάει για επιθετικό
 

Ο ΠΟΑ έχει πραγματοποιήσει πέντε μεταγραφές με τους Τζανή, Πατηνιώτη, Μανουσάκη, Χαμαλάκη αλλά και χθεσινό απόκτημα τον Γρηγόρη Τοπάλι, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Καλλιθέας.
 

Ωστόσο θεωρείται δεδομένη τουλάχιστον ακόμα μία μεταγραφή ενός επιθετικού ποδοσφαιριστή, κάτι που επιβεβαίωσε ο κ. Σουτζής: «Θα πάρουμε ακόμα έναν παίκτη και ίσως προκύψει και κάτι άλλο. Ωστόσο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες που είναι τώρα στην ομάδα. Παράλληλα δίνουμε ευκαιρίες στην προετοιμασία σε νέα παιδιά από τον Κεραυνό για να δούμε αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα θέλω της ομάδας. Θα παρακολουθώ όλη τη χρονιά τον Κεραυνό και τον Ερμή και θέλω να πω ότι το μέλλον των παιδιών εξαρτάται από τα δικά τους πόδια».
 

Η προετοιμασία του ΠΟΑ συνεχίζεται και με αρκετές διπλές προπονήσεις ενώ ο ΠΟΑ θα δώσει το πρώτο του φιλικό το προσεχές Σάββατο στο Ατσαλένιο με αντίπαλο τον Αθλητικό Όμιλο Τυμπακίου.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης
 

Σχόλια